plivanje1ZIMSKO PRVENSTVO SRBIJE U PLIVANJU ZA PIONIRE I MLAĐE PIONIRE

Zimsko prvenstvo Srbije u plivanju, za pionire i mlađe pionire održaće se od 8. do 10. marta u Novom Sadu, u okviru Sportskog centra ,,Slana Bara“ na Klisi. Predstojeća tri dana novosađani će ugostiti preko 600 plivača iz preko 40 klubova naše zemlje.
Svoj nastup već su potvrdili mnogi srpski klubovi i svi plivači najmlađih kategorija koji će se nastupajućeg vikenda nadmetati u dve kategorije u preko dvadeset disciplina programa zimskog državnog prvenstva za najmlađe kategorije za 2013. godinu. Slogan i moto ovogodišnjih državnih prvenstava za sve kategorije Plivačkog saveza Srbije u partnerskoj saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta R.Srbije jeste – FERPLEJ JE POBEDA.
Najmlađi srpski plivači takmičiće se u dve kategorije za pionire i mlađe pionire. Prepodnevni programi počinju u 10 časova, a popodnevni su predviđeni sa početkom u 17 časova. Svečano otvaranje državnog prvenstva za pionire održaće se u petak, 8. marta, a za mlađe pionire 10. marta, sa početkom u 16 časova i 45 minuta. Ulaz za sve dane je besplatan.

Povezana vest:  Laki četverac Srbije bez olimpijske vize