radonjic divljaFAJNAL 4 ABA LIGA
Radonjić: Nedovoljno dobro, težak poraz
 
Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa nije odigrala dovoljno dobro da večeras pobedi Cibonu u polufinalu Jadranske lige.
-Težak poraz… kada je to najmanje bilo potrebno posle svega što smo uradili tokom godine. Odigrali smo na nedovoljno dobar način da savladamo kvalitetnog protivnika – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice u Areni.
Zvezda u polufinalu završnog turnira regionalnog takmičenja u Beogradu izgubila od Cibone sa 75:70.
-Nervoza je bila prisutna od samog starta, sve ono što nije bilo dobro smo radili na startu, a Cibona je to jako dobro koristila. Bilo je evidentno da početak uneo dosta nervoze. Da smo drugačije počeli, sve bi blo lakše, ali ne bih komentarisao igrače, bili su dobri tokom cele sezone – kazao je Radonjić.
Crveno-beli su na početku poslednje deonice imali 16 poena zaostatka, potom su smanjili na samo poen, ali nisu uspeli da preokrenu i pobede.
-Na kraju smo stizali veliku prednost, došli do situacije da slavimo. Tada je opet bila prisutna dekoncentracija, ali 35-36 minuta nismo uspeli da dođemo do potrebnog da budemo na nivou da pobedimo – rekao je Radonjić.
Povezana vest:  NBA VESTI, Indijana pobedila Boston, Krstić postigao sedam poena