dule vujosevic kzn okt 2014 5

Vujošević: Daleko od toga da je bilo šta rešeno

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je da večerašnjom pobedom nad Crvenom zvezdom I izjednačenjem na 1:1 u polufinalnoj seriji Jadranske lige još ništa nije rešeno. 
-Čeka nas duga serija, daleko od toga da je ovom utakmicom bilo šta rešeno. Čestitam mojim momcima što su imali hrabrosti i karaktera u ovakvoj situaciji i atmosferi i dobili veoma značajan susret. Zvezdi na kvalitetnoj utakmici i dobroj borbi – rekao je Vujošević novinarima posle utakmice. 
Partizan je izjednačio na 1:1 u polufinalnoj seriji Jadranske lige, pošto je kao gost savladao Zvezdu sa 70:68. 
-Ovaj susret je bio veoma kvalitetan i veoma težak i naporan za obe ekipe. Da ne pričam da ekipe ovog kvaliteta igraju dan za dan, koji je to napor… Obe ekipe pate od ritma igranja utakmica dan za dan – kazao je Vujošević. 
On je kazao da se nada da su „sladokusci“ uživali u košarci. 
-Za košarku je dobro što dve ekipe iz Beograda imaju ovaj kvalitet I mogu da demonstriraju taj nivo košarke. Nadam se da su svi pravi sladokusci uživali u onome što čini košarku kvalitetnom igrom – kazao je trener Partizana. 
Prema njegovim rečima, padovi u igri obe ekipe su normalni. 
-Bilo je razloga za očekivanja pada i jednih i drugih. Trebalo je vratiti se posle onih povreda… Ne može na ovakvim utakmicama da se raspoređuje minutaža, ali su neki bili više iscrpljeni – rekao je Vujošević. 
Kapiten crno-belih Dragan Milosavljević rekao je da je njegova ekipa imala sreće u završnici. 
-Bila je jako teška i važna utakmica. Igrali smo dobro većim delom, ali na kraju nismo dobro sačuvali veliku prednost. Imali smo mnogo sreće. Ovu utakmicu treba što pre da zaboravimo – rekao je Milosavljević. 
Naredna utakmica igraće se u subotu od 21.00, a domaćin će biti Partizan. 

Povezana vest:  NBA VESTI, Poraženi Indijana, Majami i Oklahoma