Za sve ljubitelje kafe iz aparata, kompanija Nestlé je na tržište lansirala nova tri NESCAFÉ Dolce Gusto proizvoda: Honduras, Colombia i Peru. Ova premium kolekcija odlikuje se 100% Arabica kafom organskog porekla koja dolazi iz uzgoja poznatog, živopisnog područja – „single origin“, zbog čega nova tri NESCAFÉ Dolce Gusto proizvoda nose naziv „kafa s poreklom“ i imaju specifičan ukus koji je rezultat klimatskih uslova regija u kojima je kafa uzgajana.

Povezana vest:  Dva besplatna nocenja u Abu Dabiju uz Etihad Airways

Kafa u NESCAFÉ Dolce Gusto Honduras dolazi iz skrivenih tropskih šuma Hondurasa i krase je note meda, crne čokolade i slada. Iz Kolumbije dolazi nežan lungo s notom prženog badema i muškatnog orašćića, a s visoravni Perua intenzivni aromatični espresso sa notama drveta, sladića, finog ružičastog bibera i pupoljaka crnog ribizla.

,,Danas ljubitelji kafe, osim kvaliteta žele i sofisticirano iskustvo ispijanja omiljenog napitka. Brend NESCAFÉ Dolce Gusto poznat je po pomeranju granica – od najnovijih tehnoloških rešenja i originalnog dizajna aparata za kafu, do široke palete vrhunskih ukusa kafe koja zadovoljava i najzahtjevnijeg kupca.“ – izjavila je Tanja Erceg, Brend Manager, Nestlé Adriatic.

Povezana vest:  VIKEND JEANSOMANIA

Takođe, novi NESCAFÉ Dolce Gusto proizvodi sadrže kafu koja raste na velikim nadmorskim visinama, iznad 1500 metara, gde su prosečne godišnje temperature niže i konstantnije, a plodovi sazrevaju sporije i time razvijaju više arome.