Uživajte u petogodišnjem osećaju bezbrižnosti

///Uživajte u petogodišnjem osećaju bezbrižnosti

Uživajte u petogodišnjem osećaju bezbrižnosti

Kako bi svojim korisnicima pružio dodatnu sigurnost i pokazao koliko ceni njihovu vernost, Samsung je pripremio nove promotivne aktivnosti. Uvereni u kvalitet svojih proizvoda, na odabrane kupljene modele u periodu od 2. februara do 4. avgusta ove godine Samsung odobrava pet godina garancije.

Ukoliko se korisnici odluče za kupovinu Samsung frižidera ili Quick Drive veš mašine, osim što će biti bezbrižni sledećih pet godina, moći će da uživaju u njihovoj jednostavnosti i funkcionalnosti. Samsung frižideri duže čuvaju svežinu, aromu i teksturu hrane zahvaljujući naprednom sastavu hlađenja koji optimizuje temperaturu i vlažnost, zadržava hladnoću i sprečava nakupljanje leda.

Povezana vest:  Canon PowerShot D30 – idealni letnji saputnik

Nova Samsung veš mašina skraćuje vreme pranja za 50%, a potrošnju energije za 20% ne ometajući učinak pranja, zahvaljujući Quick Drive tehnologiji. Takođe, ova veš mašina poseduje i inovativna AddWash vrata koja omogućavaju jednostavno i brzo dodavanje zaboravljene odeće nakon pokretanja ciklusa.

Takođe, promocija uključuje i odabrane modele Samsung usisivača, jednostavnih za korišćenje, sa ekstremnom usisnom snagom.

Povezana vest:  Samsung predstavio Galaxy Tab S2

Više informacija o ovoj promociji dostupno je  na  linku https://www.samsung.com/rs/offer/, dok kupljeni uređaj mora biti registrovan najkasnije 60 dana od dana kupovine. Za sve dodatne informacije, korisnici mogu kontaktirati korisnički servis na broj telefona: 011 321 6899, po ceni lokalnog poziva za fiksnu i mobilnu mrežu.

 

 

 

 

By | 2019-02-11T01:37:24+00:00 februar 11th, 2019|Kompjuteri i tehnika|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.