Novi roman Jelene Bačić Alimpić „Kofer iz Berlina“ naći će se od petka 30. marta u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs, na sajtu www.laguna.rs i na kioscima.

Ipak, svi nestrpljivi „Kofer iz Berlina“ mogu već sada naručiti na sajtu www.laguna.rs, a knjiga će biti isporučena na kućnu adresu u petak 30. marta.

Povezana vest:  11. Klasik fest od 9. do 12. juna u Pančevu

Na kupovinu knjige putem sajta u pretprodaji važe količinski i članski popusti i popust od 10% na nove naslove.

Knjigu „Kofer iz Berlina“možete poručiti ovde: http://www.laguna.rs/n3780_knjiga_kofer_iz_berlina_laguna.html

U romanu „Kofer iz Berlina“ kroz paralelne priče Jelena prati sudbinu dve hrabre žene u različitim društvenim okolnostima koje će učiniti sve za svoju porodicu.

Jelena sa velikim nestrpljenjem i uzbuđenjem očekuje objavljivanje svoje nove knjige i prve reakcije čitalaca. „Istraživanja za ovu knjigu radila sam veoma dugo, putovala sam u zemlje i gradove gde se radnja romana odvija, i hrabro se upustila u avanturu kako bih povezala fikciju sa stvarnim istorijskim okolnostima.“

Povezana vest:  "Šangajska lepotica" Danjan Čen u prodaji

Pored istančane emotivnosti koja je njen zaštitni znak, Jelena Bačić Alimpić čitaocima daje i uzbuđenje najboljih trilera.

„Kofer iz Berlina“ je hrabra, dirljiva i intrigantna priča o uzvišenoj moći ljubavi.

„Ovo je knjiga za one koji umeju da vole, budu zahvalni, i spremni da život uzmu u svoje ruke i suprotstave se sopstvenoj sudbini!“, rekla je Jelena Bačić Alimpić.

Povezana vest:  Beč: interaktivna audio-knjiga o Betovenu