Ulaznice za koncert Nick Cavea & The Bad Seeds koji će se održati 28. oktobra u Kombank Areni, u prodaji su od danas, petka, 17. februara po cenama od 2990 dinara na svim prodajnim mestima CS Eventima i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Ušće Šoping centra, Doma omladine i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Povezana vest:  GOSSIP I WOLFMOTHER STIŽU NA EXIT!

Sve cenovne kategorije možete pogledati na linku: http://kombankarena.com/scc/page/52/Online+наручивање

Jedna od najupečatljivijih pojava svetske muzičke scene, cenjeni autor i izvođač, Nick Cave sa svojim bendom the Bad Seeds, nastupiće 28. oktobra u Kombank Areni! Nick Cave and the Bad Seeds održaće koncert u okviru svoje svetske turneje na  kojoj predstavljuju album „Skeleton Tree“ koji se našao na prvim pozicijama brojnih svetskih lista slušanosti dok mu je Guardian poverio pet zvezdica i opisao kao „remek delo ljubavi i razaranja“.

Povezana vest:  Metalika sledeće godine na svetskoj turneji

Nick Cave & The Bad Seeds  prodali su više od 5 miliona albuma širom sveta i ostavili dubok i dalekosežan uticaj na svetsku umetničku scenu.

Nick Cave & The Bad Seeds turneju su započeli nastupima u Australiji i na Novom Zelandu a od jeseni se premešta u Evropu u okviru koje će posetiti i Beograd.

U Beograd dolazi sa svojim bendom Bad Seeds koji čine Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, Conway Savage, George Vjestica i Larry Mullins.

Povezana vest:  X FACTOR, SUPERFINALE, Pobednik je Daniel Kajmakoski!