sting_arena

Stingova aplikacija za Eplov Ajped
 
Britanski muzičar Sting pojavio se u Eplovoj prodavnici na Menhetnu da najavi lansiranje nove aplikacije za Ajped koja dokumentuje njegovu 25-godišnju solo karijeru.
-Danas je moje digitalno rođenje – kazao je 60-godišnji umetnik i nekadašni frontmen grupe „Police“, navodeći da je aplikacija nešto sasvim novo, razlog zbog čega će biti besplatna jer „niko nema predstavu koliko bi trebalo da košta“.
Nova aplikacija „STING 25“ sadrži snimke sa koncerata, tekstove pesama u rukopisu, intervjue, fotografije i muzičke video spotove kao i listu imena ljudi koji su inspirisali i sarađivali sa Stingom tokom poslednje dve i po decenije.
Na njoj se, takođe, mogu naći i podaci o njegovim humanitarnim projektima, isečci iz njegovih dnevnika, panoramske fotografije njegovih instrumenata kao i delovi snimka sa koncerta održanog u oktobru povodom svog 60. rođendana na kojima su zajednički nastupi sa Brusom Springstinom, Bilijem Džoelom, Stivijem Vonderom, Lejdi Gagom, Herbi Henkokom, Brenfordom Marsalisom i Rufusom Vejnvrajtom.
Na kraju prezentacije, Sting je izveo nekoliko svojih hitova za okupljene obožavaoce, poput „Mešage In A Bottle“ i „Fragile“, pesmu koju je posvetio Stivu Džobsu.
-Žao mi je što nije ovde. On je na neki način kreirao našu budućnost – kazao je poznati muzičar za nedavno preminulog osnivača kompanije „Epl“.
Povezana vest:  Prvo izdanje pod okriljem fonda „StayCreative – OstaniKretaivan"