Boris R.01

Boris Režak obradovaće svoje fanove novim hitom na Dan zaljubljenih
 
Izvođač poznatih hitova „Anđeo“, „Pokora“, „Ti i ja mogli smo sve“ i mnogih drugih, obradovaće svoje fanove novim hitom na Dan zaljubljenih. U pitanju je novi singl „TAKO LAKO“.
O svojoj novoj pesmi Boris je rekao: – Ona veliča ženu, govori o muškarcu, koji sa mnogo ljubavi i pažnje, gleda na svoju voljenu… Da, ona je ta prava…Za njega više ne postoje granice…
Za ljubav se često kaže da je neograničena snaga, motor za sve i davanje u neograničenim količinama. Ljubav je ono sto nas pokreće da radimo dobre i plemenite stvari.
Zato je Boris odlučio da ova kompozicija premijerno ugleda svetlost dana na talasima radio stanica, onoga dana kada slavimo ljubav – 14. februara.
Interesantno je još I to da je Boris pozvao fanove da mu pošalju svoje fotografije, sa dragim osobama, te je zahvaljujući toj interakciji uradio video klip, koji je od danas dostupan na internetu…
Zvanična promocija singla, održaće se 18.02.2012.godine u Teatro Baru u Rumi u 22.00 časa.
Rođen u Banjaluci krajem sedamdesetih.U ranom uzrastu je pokazao sklonost ka muzici koju je nasledio od svog oca, profesora muzičkog vaspitanja. Kao tinejdžer se zaljubljuje u muziku Bitlsa, koja ga inspiriše u njegovom daljem muzičkom izražaju.Veoma rano je savladao sviranje na klaviru i gitari, tako da nije bilo poteškoća u njegovom umetničkom razvoju. U tom periodu počinje da piše i svoje prve kompozicije. Sa jednom od tih pesama kroz nekoliko godina predstavlja se širem auditorijumu.
U toku svog dosadašnjeg rada ostvario je uspešnu saradnju sa Keti Karni, predstavnicom Nemačke na Eurosongu 2002 i Fricom Hajekom, producentom iz Frankfurta, Emilijom Kokić, Radetom Šerbedžijom, Goranom Bregovićem. Učesnik je mnogobrojnih međunarodnih festivala na kojima je uvek ostavljao zapažen nastup i osvajao prva mesta : Laureat festivala „ SLAVJANSKI BAZAR“ – Bjelorusija (2001. godina), Zlatna plaketa festivala za najbolje vokalno izvođenje – UNIVERSETALENT FESTIVAL PRAG 2001, Prva nagrada publike na festivalu zabavne muzike „Banjaluka 2002″, Prva nagrada „Prvog radijskog festivala“ u Sarajevu (2002), Prvo mesto na „Balkan International Youth Music Festival“ u Istambulu (2005.) i mnogi drugi. Veliki broj uspešnih nastupa u zemlji i inostranstvu doprineli su da njegove pesme dostignu same vrhove top lista.
Krajem novembra 2003. godine završava snimanje svog prvog albuma „Nakon toliko godina“ koji je izašao na svim tržištima ex-YU.
U decembru 2008. godine izašao je njegov drugi po redu album koji nosi naziv „Korak dalje“.

 

Povezana vest:  Leonard Cohen na jesen izdaje novi album