Cockta_Live_Tour_4_Sunset_Ada

Cockta hladi proključali region!
 
Na ovim tropskim vrućinama koje su zahvatile čitav region, jedino što nam preostaje je da se što češće osvežavamo i uživamo  u veselim letnjim hitovima. Sa tom idejom započeli smo sa realizacijom projekta Cockta Live Tour. Reč je o velikom regionalnom projektu u četiri države (Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina i Hrvatska) čiji je cilj promocija Cockte uz vrhunsku zabavu, atraktivne nagrade i sjajne izvođače. Cockta je za partnera u ovom projektu izabrala regionalnu kompaniju Menart, poznatu diskografsku kuću, koja je gotovo dve decenije prisutna na muzičkom nebu Slovenije, Hrvatske i Srbije.
U više od 80 nastupa širom regiona posetioci promocija moći će da uz Cocktu, najpopularnije bezalkoholno piće na ovim prostorima, uživaju i u muzičkim bravurama brojnih DJ-eva, kao i u nastupima poznatih klupskih bendova.
Uz brojna DJ imena posebno ističemo Makao band iz Beograda koji će za vreme Cockta turneje imati čak 30-ak nastupa.
Premijerni nastupi održani su u Valjevu i Novom Sadu, a u planu je da se održi preko 80 nastupa (20 po državi).
Nakon prošlonedeljne promocije u klubu Sunset, nastavlja se niz nastupa na Adi, i to već u petak 17. avgusta (od 21 h), u klubu Red Shoes , na makiškoj strani Ade. I ovog puta prisutne će zabavljati klupska atrakcija Makao bend, koji su poznati po obradama poznatih numera u house verziji.
Iste večeri, Cockta Live Tour gostuje i u Novom Sadu, u klubu Kamelot, uz muzičku podršku DJ Marine Đorđević.
Uz zvuke „Makao“ benda posetioci koji odluče da se osveže Cocktom, bilo u njenom prepoznatljivom izdanju, ili u vidu koktela čiji je ona neizbežan sastojak, konkurisaće za jednu od nagrada koje su Cockta i Menart pripremili za njih. Naše Cockta promoterke deliće na licu mesta naočare za sunce, kao i kompilacije internacionalnih klupskih hitova Cockta Tunes, onim gostima koji u toku promocije odluče da se osveže Cocktom ili Cockta koktelima.
Cockta je večno mlada upravo zbog mladih koji u njenom ukusu uživaju, i rado im uzvraća održavajući ih mladim, tako da na našim promocijama možete videti više generacija kako se podjednako dobro zabavljaju, jer su svi zapravo ista – Cocktina generacija!

 

Povezana vest:  Viva Vox 9. maja u Kombank Areni