Proslavljeni srpski glumac i član Narodnog pozorišta učestvovao je u humanitarnoj akciji „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“ koju organizuje kompanija MOZZART i odigrao dobitni tiket. Poznati glumac je 50. po redu uspešni učesnik akcije u kojoj je do sada sa gotovo tri i po miliona dinara pomognut rad  40 institucija

Nenad je s velikim očekivanjima popunio tiket i nestrpljivo iščekivao svaku utakmicu u nadi da će osvojeni novac donirati klinici u Tiršovoj za poboljšanje uslova u kojima se leče deca.

„Moram priznati da sam bio presrećan kada sam saznao da je došlo do realizacije tiketa. Vest me je zatekla dok sam bio na putu i taj dan je za mene bio zaista poseban. Moja prva misao je bila, da ukoliko dođe do realizacije, novac doniram ovoj ustanovi, jer mislim da se nekako podrazumeva da je njima pomoć najpotrebnija. Smatram da je ova akcija fenomenalna i zaista je lep osećaj kada nekom možeš da pomogneš. Verujem da će se i druge javne ličnosti uključiti i želim im puno sreće“, izjavio je Nenad.

Povezana vest:  KOMPANIJA EKO SERBIA PREDSTAVILA EKO SMILE KLUB KARTICU

Nenada pamtimo po slavnim ulogama u mnogobrojnim filmovima i serijama kao što su: „Mi nismo anđeli 2”, „Miješoviti brak”, „Ljubav u zaleđu” i druge. Poslednjih godina ovaj talentovani glumac je svoju karijeru usmerio ka „daskama koje život znače“ i ove sezone u Narodnom pozorištu možemo da ga gledamo u predstavama „Bela kafa“, „Derviš i smrt“, „Važno je zvati se Ernest“ i mnogim drugim.

Povezana vest:  Sačuvajte svoju omiljenu rutinu i na putovanju

Univerzitetska dečja klinika u Tiršovoj već 93 godine pruža najkvalitetnije zdravstvene usluge našoj deci zahvaljujući iskustvu, stručnom kadru, timskom radu, ali i potpunoj predanosti i posvećenosti zaposlenih. U prilog tome govori i činjenica da najveći broj lekara koji radi u ovoj klinici jesu upravo profesori Medinciskog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

„Prvenstveno bih želeo da zahvalim kompaniji MOZZART i našem glumcu i divnom čoveku , koji je novac od dobitnog tiketa donirao upravo našoj ustanovi za kupovinu sredstava koja su neophodna za poboljšanje kvaliteta lečenja i usluga koje pružamo bolesnicima. Modernizacijom, usavršavanjem, edukacijom i proširenjem dosadašnje saradnje kako sa domaćim, tako i s inostranim centrima, svakoga dana želimo da unapredimo naš rad. Zahvaljujući požrtvovanim ljudima, ali i kompanijama koje izdvajaju resurse i svojim primerom utiču na podizanje svesti o društvenoj odgovornosti i humanitarnim akcijama, imamo priliku da poboljšamo uslove rada u našoj klinici i ispunimo našu misiju, a to je briga o zdravlju dece na prvom mestu“, izjavio je zamenik direktora dr Siniša Dučić.

Povezana vest:  Autobiografija Rikija Martina u novembru

Kompanija MOZZART je do sada u akciji „Humanitarni tiket u podne – poznati tipuju“ donirala gotovo tri i po miliona dinara. Akciju je podržao veliki broj poznatih ličnosti koje su dobitke namenile raznim ustanovama i organizacijama što je značajno unapredilo njihov rad.