hypeOtvoren HYPE LOUNGE

Uz dobru atmosferu za koju je bio zadužen Sale GroovyMan, koktele, vina i delikatese iz HYPE kuhinje, u Petak, 07. Oktobra u centru Beograda u Krunskoj 80, otvoreno je novo mesto vrlo specifičnog i jedinstvenog koncepta: HYPE LOUNGE

Hype lounge je kuća – kafana – kancelarija. Ovaj inovativni koncept prilagođen je modernom stilu života, bez obzira da li dolazite kao hedonista u potrazi za uživanjem i vrhunskim ukusima, ili da održite poslovni sastanak i završite svoje obaveze.  Jedinstveni ambijent podeljen u 3 celine, spoj vrhunske usluge bara i fusion kuhinje samo su deo iskustva koje će Hype ponuditi svojim gostima tokom jutra, dana i noći Beograda.

Povezana vest:  Vratiti svoje vr(ij)eme: O neplaćenom, kućnom radu

Pored ambijenta sa unikatno dizajniranim detaljima, Hype postavlja standarde kada je korišćenje novih tehnologija u pitanju: u lokal je integrisan video sistem sa internim kanalom na kome se pored informacija vezanih za ponudu i dešavanja u Hype-u prikazuje Twitter kanal koji omogućava interakciju između gostiju u realnom vremenu. Hype je prvi lokal u Beogradu koji promoviše usluge globalnih online aplikacija kao sto su Foursquare i Facebook places – lojalni gosti će ostvarivati benefite korišćenjem ovih servisa. Oni kojima je digitalni svet svakodnevnica mogu da uz piće ili lagani obrok uživaju u željenim sadržajima koristeći iPad uređaje koji će biti dostupni na zahtev.

Povezana vest:  Viktorija Bekam: Tom Kruz interesantniji od nas

Business gosti će u Hype-u zasigurno naći svoju oazu – bilo da je u pitanju dan ili noć, pored iPad-ova, na raspolaganju su ekrani za prezentacije kao i bezični štampač. Deo lokala nazvan ‘kancelarija’ ima mogućnost zatvaranja (private) sa posvećenim personalom koji je tu da napravi idealnu atmosferu potrebnu za moderno poslovanje. U neposrednoj blizini objekta je i garaža (Kalenić pjaca), stoga nema razloga za brigu oko parkiranja.

Povezana vest:  Zajedno gradimo srpski „Monopol"

Kada su u pitanju noć i relaksacija, gosti pored specijaliteta fusion kuhinje, koktela i pažljivo odabrane selekcije pića i vina mogu da uživaju u ‘live’ lounge muzici – domaći i strani DJ-evi biće nosioci Hype zvuka i atmosfere, uz raznovrsna iznenađenja.

Radno vreme je tokom nedelje od 09:30 do 24 a vikendom do 01 iza ponoći.