cuk rad 15112014 006

Bez golova između Čukaričkog i Rada

Na stadionu Lokomotive u Železniku odigrana je prijateljska utakmica između fudbalera Čukaričkog i Rada. Iako se igralo na teškom terenu a ekipe nastupile u kombinovanim sastavima viđena je dobra igra koja je obilovala kombinacijama koju su, očigledno, obe ekipe uigravale na treninzima minule nedelje.

Od starta su Građevinari krenuli sigurno, kontrolisali su loptu i u prvom poluvremenu imali više šansi za gol. Trener Milanović je mogao da bude zadovoljniji viđenim a Slavko Perović je u više navrata pretio golmanu Brđana.

Povezana vest:  Lalatović: Ne treba se opterećivati medaljom

U drugom delu utakmice viđeno je više šansi sa obe strane a Građevinari su pretili i po oba boka. Ipak, u trećem susretu ove sezone dva tima nije viđen pogodak.

Posle utakmice trener Rada Milan Milanović bio je zadovoljan viđenim.

-Ovo je bio odličan trening. Uvek je dobro kada se odradi dobar trening pogoto prvo poluvreme gde su igrali momci koji igraju više utakmica u prvesntvu. Bilo je odlično. Ritam je bio zadovoljavajući,kao u prvenstvenoj utakmici. U drugom poluvremenu sam u igru ubacio par igrača koji imaju manju minutažu tako da je tempo igre opao, i on su izmenili, ali sam zadovoljan odnosom svih igrača prema igri – rekao je Milanović.

Povezana vest:  SP JUŽNA AFRIKA, Dunga razmišlja o zameni za Kaku

Poslednjih pola sata igre u igru je ušao Vladimir Rodić koji je i ovoga puta pravio pometnju po desnoj strani terena.

-Prvo poluvreme je bilo dosta dobro igala je većina igrača koji nose Prvenstvo i mislim da je bilo kako treba a u drugom poluvremenu ušli su igrači sa manjom minutažom. Mislim da je bio dobar trening bio a i teren je bio teži ali nema veze. Dobro je da smo se istrčali. Falio je gol. Imali smo par šansi ali ovo su trenuci kada treba da se poboljša realizacija. Idemo dalje i okrećemo se Vojvodini. Ovo nam je bila odlična priprema za naredni vikend i duel u Šampionatu sa Vojvodinom – rekao je Rodić.

Povezana vest:  Prosinečki: Neka se u Novom Sadu odlučuje o drugom mestu

PHOTO: Antonio Ahel/ATA Images

cuk rad 15112014 012