Fudbaler Crvene zvezde Srdjan Vujaklija rekao je da mu mnogo znače postignuti golovi na današnjem meču protiv Spartaka i istakao da je njegova ekipa osvojila važna tri boda u borbi za titulu.

„Ovo mi je bio prvi put da se nadjem u startnoj postavi Crvene zvezde. Postigao sam dva gola i mislim da sam na najbolji mogući način iskoristio priliku. Možda sam mogao da postignem i još neki, ali šef je odlučio da me izvede iz igre ranije. Mislim da je publika imala šta da vidi, svih 90 minuta se igralo dobro. Ovo su veoma važna tri boda u borbi za titulu“, rekao je Vujaklija.

Povezana vest:  Nasri: Moramo da mislimo pozitivno

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas Spartak na svom stadionu sa 2:1, u prvoj utakmici 28. kola Super lige Srbije.

Strelac za Zvezdu bio je u drugom i 58. minutu Srdjan Vujaklija, kome su to prvi golovi za crveno-bele. Pogodak za Spartak postigao je Djordje Ivanović u 58. ;

„Za moju psihu je bilo najbitnije da što pre dam gol i zbog toga mi je rani gol došao kao kec na desetku. Posle smo primili nezgodan gol, i iskreno, nisam očekivao da ćemo odmah da uzvratimo. Medjutim, Kanga me je dobro pronašao i uspeo sam po drugi put da se upišem u strelce. Golovi mi mnogo znače. Nadam se da ću početi i u Kupu i da ću nastaviti seriju“, rekao je Vujaklija.

Povezana vest:  Arne Fridrih novi igrač Volfsburga