rad_cukaricki_16_kolo_2

Ubedljiva pobeda Rada, Metalac beži iz opasne zone

Fudbaleri Rada ostvarili su danas u malom beogradskog derbiju ubedljivu pobedu od 3:0 protiv domaćeg Čukaričkog u 16. kolu Super lige Srbije, dok je Metalac savladao gostujući OFK Beograd sa 2:0.

„Građevinari“ su na Čukarici poveli pogotkom Predraga Luke u 41. minutu, a pobedu gostiju potvrdio je Vladimir Jovančić pogocima u 80. i 90. minutu.

Povezana vest:  Olimpik Marsej završava godinu sa tri boda prednosti

Ekipa Metalca je na stadionu Kragujevcu do pobede protiv OFK Beograda došla zahvaljući dvostrukom strelcu Bojanu Gojaku, koji je protivničku mrežu zatresao u 31. i 90. minutu.

Utakmica na Karaburmi, gde je ekipa BSK Borče dočekala subotički Spartak, završena je bez pogodaka.

U lokalnom derbiju koji je odigran u Ivanjici, domaći Javor I čačanski Borac remizirali su 1:1. Domaćin je poveo preko Zorana Rendulića u 26. minutu, a bog gostima doneo je Zoran Kostić golom iz penala u 56. minutu.

Povezana vest:  Švajcarcima i Meksikancima samo po bod

Fudbaleri Slobode Sevojno i Hajduka iz Kule odigrali su 2:2. Gosti su poveli preko Duška Dukića u 21. minutu, a izjednačio je Nemanja Maksimović u 65. minutu. Autogolom Lazića u 68. minutu domaćin je preokrenuo, ali je konačan rezultat postavio Novica Maksimović u 82. minutu.

Ranije danas branilac titule Partizan savladao je domaću Inđiju sa 3:1, a Vojvodina je u gostima pobedila Jagodinu sa 2:1. Poslednji meč 16. kola, od 18 sati u Beogradu, igraju Crvena zvezda i Smederevo.

Povezana vest:  Laković: Igrači će biti zadovoljni hotelom

PHOTO: ataimages.rs