dejan_djurrdjevic_ofk_beograd_1

Trener OFK: Sve sem poraza uspeh

 

Trener OFK Beograda Dejan Đurđević rekao je danas da bi svaki rezultat sem poraza njegovog tima protiv Partizana bio uspeh.

-Evropa je za Partizan prošlost i sve potencijale će kanalisati ka ovoj utakmici. Oni u ovom trenutku imaju veliki pritisak. Mi smo prošlu utakmicu bili dobri i nesrećno smo primili gol u 90. minute – kazao je Đurđević.

Povezana vest:  Navijači se obračunavali noževima u Banjaluci

Trener „Romantičara“ je istakao da njegov tim ima velikih kadrovskih problema.

-Žao mi je što Predrag Pavlović neće igrati. On je bio naš najstandardniji igrač u prva dva kola, a i dete je Partizana pa bi imao dodatni motiv u utakmici. Miloš Filipović i Milan Rodić su pod znakom pitanja – rekao je Đurđević.

Mladi stručnjak se osvrnuo na odluku Disciplinske komisije Fudbalskog saveza Srbije da dozvoli da se utakmica igra pred publikom.

Povezana vest:  KVALIFIKACIJE ZA LIGU EVROPE, Zagorčić: Rapid je jak, ali imamo šanse

-Drago mi je da je skinuta suspenzija stadiona. Prošle godine smo protiv Partizana igrali bez publike i tužno sam se osećao – kazao je Đurđević.

Napadač „Romantičara“ Nemanja Milić rekao je da će njegovi saigrači i on dati sve od sebe da odigraju što bolje protiv Partizana.

-Mnogo želimo pobedu jer ne pamtim kad smo im poslednji put uzeli čak i bod. Nadigravaćemo se sa njima iako su favoriti. Naša šansa je što su psihički i fizički rastrojeni posle utakmice sa Šamrokom – kazao je Milić.

Povezana vest:  Ko su momci koji su osvojili zlato na Prvenstvu Evrope u Litvaniji

On je dodao da će se potruditi da opravda poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Aleksandra Jankovića. Utakmica između Partizana i OFK Beograda igra se u nedelju u 20.00 časova na stadionu u Humskoj.