roberto-mancini_man_siti

Manćini: Baloteli i Ričards su prijatelji

 

Menadžer Mančester Sitija Roberto Manćini izjavio je danas da su engleski mediji preuveličali sukob Marija Balotelija i Mike Ričardsa koji se dogodio u četvrtak na treningu.

-Pitao sam Balotelija, zašto uvek on mora da bude u centru ovakvih događaja. Mario je odgovorio da se naljutio na Ričardsa jer mu ovaj nije dodao loptu. Sukob nije bio tako strašan, posle 10 minuta situacija se smirila. Takve stvari se često dešavaju u sportu – rekao je Manćini engleskim medijima.

Povezana vest:  U Milanu spremni da vrate novac nezadovoljnim navijačima

Baloteliju ovo nije prva „čarka“ sa saigračima na treningu, pošto se u prethodnih godinu dana sukobio i sa Vinsentom Kompanijem i DŽeromom Boatengom. Manćini je rekao i da su slične situacije česte u svim velikim klubovima i naveo da je imao takvih problema i tokom igračke karijere.

-Mario i Mika su prijatelji. Ipak, Mario je kralj ovakvih situacija i morao bi da povede više računa u budućnosti – kazao je Manćini.

Povezana vest:  Stanković pred Mačvu: Da što pre "slomimo" protivnika

Menadžer Sitija u šali je dodao da se nada da Baloteli, sada kad se bliže praznici, neće ponovo zapaliti kuću igrajući se vatrometom ili nekim drugim pirotehničkim sredstvima.

-Praznici nam stižu, uvek je tu dosta vatre i možda je bolje da Mario bude u hotelu, a ne kod kuće – dodao je, uz osmeh, Manćini.

Povezana vest:  Gvardiola nezadovoljan loptom u Liga kupu