Skopski ženski rukometni klub Vardar objavio je danas da je prekinuo saradnju s trenerom Indirom Kastratović, nakon utakmice Lige šampiona protiv FTC Budumpešta koja je završena nerešenim rezultatom.Ta utakmica prvog kola B grupe Lige šampiona između Vardara i mađarskog tima završena je rezultatom 27:27.

Odluka o promeni trenera rukometašicama Vardara je saopštena na današnjem treningu.

Povezana vest:  Perić: Motivisano protiv Izraela, iako smo već na EP

„Rukometašice nastavljaju da se pripremaju za sledeće izazove u Ligi šampiona, a bez obzira na promene, ambicije ostaju iste, a to je napad na sam evropski vrh“, ističe se u saopštenju makedonskog rukometnog šampiona.

Ko će zameniti Kastartovićevu na klupi biće poznato narednih dana, a dosadašnji pomoćnik Ace Stankovski ostaje deo stručnog štaba ženskog rukometnog kluba Vardar.

Povezana vest:  Blagojević: Ispunili smo cilj u Ligi šampiona

Indira Kastratović je u Vardar došla u jesen 2012. i sa skopskom ekipom je četiru puta uzastopno bila prvak Makedonije, a tri puta je osvojila kup. Vardarke su pod njenim vođostvo tri puta igrale na fajnal foru Lige šampiona i osvajala treće mesto.

Vardar ove godine četvrti put igra u grupnoj fazi Lige šampiona i u grupi je sa FTC Budimpešta, Astrahonočkom i Lajpcigom.

Povezana vest:  Srpkinje stigle u Nant, na startu ih čeka Poljska