Aleksandar Dimitrijevic i Igor Milojevic-potpisivanje ugovoraDuboka-zvanična voda VK Crvena Zvezda

Prirodna mineralna voda Duboka postala je zvanična voda vaterpolo kluba Crvena zvezda. Ugovor o sponzorstvu obuhvata neophodnu podršku jednom od najuspešnijih sportskih klubova u zemlji, a vaterpolisti će se na svim treninzima i takmičenjima hidrirati uz Duboku.
„Duboka je prirodan partner sportista i svih koji brinu o pravilnom unosu minerala. Veoma smo ponosni što u pravom trenutku pružamo podršku vrhunskim sportistima i klubu koji promoviše najbolje vrednosti u sportu. Verujemo da će Duboka biti deo brojnih uspehe naših najuspešnijih vaterpolista“, izjavio je Aleksandar Dimitrijević, generalni direktor kompanije Mineralna voda. d.o.o .
„Zа postizаnje vrhunskih rezultаtа u sportu odlučujući je istrаjаn rаd, аli su neophodna i velikа ulаgаnjа. U svoju budućnost ulažemo time što uvek tragamo za kompanijama koji dele našu ambiciju, a Duboka je prepoznala naš kvalitet i verujemo da je ovo početak partnerstva“, izjavio je Igor Milojević, predsednik beogradskog vaterpolo kluba Crvena Zvezda.
Prirodna mineralna voda Duboka je bogata kalcijumom i ima nizak sadržaj natrijuma, uz prisustvo magnezijuma i kalijuma. Izvire u mestu Neresnica, na Homoljskim planinama i flašira se u skladu sa najstrožijim svetskim standardima.
Beogradski vaterpolo klub Crvena zvezda je izborio mesto u završnici Lige šampiona među četiri najbolje ekipe – u „fajnal foru“, koji se održava u Beogradu od 30.05.- 01.06.2013. godine. Klub je osvojio Kup Srbije i domaće prvenstvo, a sada je u prilici da se bori i za trofej Lige Šampiona.

Povezana vest:  Kruševac domaćin utakmice između Srbije i Nemačke