Sarajevski bend Letu Štuke nastupiće ovog petka, 8.novembra u 22h, prvi put u zemunskom klubu Fest.

Legendarna bosanskohercegovačka grupa predvođena frontmenom i istaknutim autorom Dinom Šaranom već s prvim studijskim albumom koji je pod imenom „Letu štuke“ objavljen 2005.godine, izazvala je veliko interesovanje u celom regionu, kako među publikom tako i kritikom koja ga je odmah svrstala među vodeće alter-pop naslove. Naredna dva studijska albuma „Proteini i ugljikohidrati“ (2008) i „Brojevi računa“ (2011) iznedrili su naslove poput „Tesla“, „Paranoja“, „Psycho“, „Sami“, „U ovom svjetu“ i „Bella dona“ koji su im uz prethodne „Minimalizam“, „Mjesto za dvoje“, „Sunce“, „Šutiš“… obezbedili kultni status među velikim brojem poklonika.

Povezana vest:  EXIT 2012, Trećeg dana Egzita 34.000 posetilaca i hapšenja zbog droge

Nakon sedam godina albumske apstinencije krajem  2018.godine objavili su svoj četvrti studijski album „Topla voda“ sa kojim se publika već upoznala kroz singlove „Bože zdravlja“, „Supermarket“, „Bočice“ i „Zemlja gori“. O albumu Dino kaže: „Koliko vidim i čujem  album se dopada ekipi i većina pesama im je u ušima a neke već  i u srcima. Sigurno je da će većina njih stati rame uz rame sa starim pesmama. Neke već jesu.

Povezana vest:  Ajde Jano hit na Jutjubu

Prema prvim reakcijama publike i kritike Štuke su oduševile kako novim pesmama tako i  energičnim koncertnim nabojem što se moglo videti prilikom službene regionalne  koncertne promocije albuma pred prepunim prostorima u Zagrebu, Ljubljani, Beogradu i Sarajevu gdje ih je publika podržala ovacijama, dok su  Dino i ekipa  precizno pogađali u dušu svakoga.

Koncertu u Festu se raduju, jer vole klubske svirke. „Prednost klupskih svirki je upravo ta što ih posećuje naša publika“ kaže Dino: „Tada smo s njom jedan na jedan i atmosfera je opuštenija.

Povezana vest:  White Lies sutra premijerno u Beogradu

Nakon skoro godinu dana od poslednjeg susreta sa beogradskom publikom, Letu Štuke nastupiće u zemunskom klubu Fest, 8.novembra u 22h.

Ulaznice su u pretprodaji u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 1200 RSD. Na dan koncerta ulaznice će se prodavati po ceni od 1500 RSD.