U Beograd uskoro stižu najekskluzivnije, limitirane kolekcije patika najpoznatijih svetskih brendova koje će biti dostupne u TIKE shop-u, jedinstvenom sneaker konceptu u Evropi.

Priliku da prvi probaju neke od prestižnih modela imali su pevačica Ana Bebić i muzički producent Slobodan Veljković Coby.

Ana je poznata kao devojka koja dosta pažnje posvećuje svom modnom stilu ali i udobnosti i kvalitetu, pa su njen izbor bili modeli: Nike Air Force 1 Upstep Gold, nezaobilazna klasika u novom, modernijem zlatnom ruhu koja nikog ne ostavlja ravnodušnim, adidas Superstar 80s Metal Toe TF koji vlada streetwear modom, napravljen od najkvalitetnije crne kože i zlatnog ukrasa na prednjem delu patike, kao i adidas Stan Smith Snake, čuveni klasik sada i sa kožnim „krljuštima“ poput zmijskih.

Povezana vest:  Nedeljni ručak kod Mame

Coby je kao gradski lik koji živi užurbano odabrao svoje udobne favorite: Nike Air Max 1 Ultra Flyknit napravljen od veoma laganih materijala za maksimalnu pokretljivost i fleksibilnost, Saucony Shadow 5500 model inspirisan revolucionarnim inovacijama NASA-e sa svetlećim elementima, adidas Originals NMD R1 sa prepoznatljivom trkačkom siluetom, koji na pravi način spaja prošlost i budućnost brenda.

Povezana vest:  GRAZIA Shopping Night u Rajićeva Shopping Centru

Navedeni ekskluzivni modeli, ali i mnogi drugi, biće dostupni svim posetiocima jedinstvenog TIKE shop-a koji će svoja vrata otvoriti krajem avgusta u ulici Kralja Petra 24. Otvaranjem TIKE shopa Beograd će postati regionalna prestonica sneaker kulture.