FY17_NIKE+_EVENTS 062416U nedelju 4. septembra, na beogradskom Ušću biće održana peta po redu BELGRADE 10K trka, na kojoj će veliki broj trkača istrčati zadatu trasu od deset kilometara.

BELGRADE 10K trka predstavlja zahtevniju verziju prethodnih We Run Belgrade trka jer ove godine trči rekordnih deset hiljada trkača sa istim ciljem – oboriti lični rekord i biti najbrži. Novost predstavljaju i profesionalni trkači koji će obučeni u majice druge boje na trci imati zadatak da drže tempo ostalih trkača.

Povezana vest:  U Srbiji predstavljena kompanija Eurosender za slanje pošiljaka jednostavnije i povoljnije nego ikada pre

Startne pozicije trkači će zauzeti u 18 časova u Bulevaru Nikole Tesle, na Novom Beogradu. Trkači će trčati kroz Novi Beograd, preko Brankovog mosta, centralnim gradskim ulicama do Trga Nikole Pašića, nazad preko Brankovog mosta, Novim Beogradom sa konačnim ciljem na Ušću.

Vrata jedinstvenog Nike grada otvoriće se u 14 časova gde će sve registrovane trkače očekivati brojni zanimljivi sadržaji i opuštanje pre i nakon same trke. Zbog velikog broja prijavljenih trkača, preporučuje se dolazak u Nike grad već od 15 časova.

Povezana vest:  Koji sat nosi Donald Tramp

Trkači koji su se registrovali za BELGRADE 10K ali još nisu podigli svoje trkačke brojeve, to mogu učiniti do subote, do 22 časa ispred Nike Store-a u TC Ušće.

Svi učesnici trke na sam dan trke dobiće na poklon Nike majice i druge zanimljive poklone koje su obezbedili partneri BELGRADE 10K trke, brendovi Aqua Viva, Henkel i Nivea.

Povezana vest:  Saradnja brenda Babyliss Paris i kompanije Miss Srbije

Sve dodatne informacije vezane sa trku, dostupne su na sajtu www.werunbgd.rs