Vodeći svetski proizvođač premium kućnih aparata na ovogodišnjem IFA sajmu u Berlinu predstavio je svoj prvi brend kafe – „The Black Edition N°1“. Ljubitelji ovog napitka će, osim u kafi iz organske proizvodnje, moći da uživaju i u novom modelima Miele aparata za kafu sa još većim brojem funkcija.

Edition N°1 je savršeno izbalansirana mešavina četiri vrste kafe iz visokokvalitetnog segmenta Arabike ubrane rukom u brdima Južne Amerike. Zrna kafe koja ulaze u mešavinu Edition N°1 kafe došla su iz fare-trade trgovine, a dalje su pečena i obrađivana u privatnoj nemačkoj pržionici kafe posebno za potrebe Miele brenda i ljubitelje vrhunske crne kafe.

Povezana vest:  Etihad Airways partners sprovodi plan usklađivanja programa lojalnosti

Povezanost Miele kafe i potpuno automatizovanih aparata za kafu premium brenda iz Gütersloh-a svojevrsna su garancija dodatnih pogodnosti i užitka. Ranije su poznavaoci i ljubitelji kafe morali da eksperimentišu i sami nađu idealan balans između dužine trajanja pravljenja kafe i svog omiljenog ukusa, dok sada, Miele svojim potrošačima olakšava ovaj zadatak. Tim stručnjaka u kome se nalaze ekspeti za tehnologiju prerade, ali i proizvodnju kafe, dao je svoje preporuke koje se tiču temperature i količine vode, pred procesa za obradu zrna kafe i samog ukusa. Fina  mehanika i procedure pravljenja kafe u budućnosti će biti sastavni deo svakog aparata za kafu koji izađe iz ove kompanije.

Povezana vest:  NOVO: Labello krejon – prvi Labello balsam za usne koji je savršeni spoj ruža i hidratantne nege

Sa dolaskom Miele kafe na tržište, na vrata su ušli i unapređeni CM6 kućni aparati za pripremu kafe. Svi aparati će, na primer, imati funkciju „brze pripreme“, koja pritiskom na dugme omogućava pripremu 3 do 8 šoljica kafe, jednu za drugom. Dizajn novih CM6 modela je malo „skladniji“, a uklopljene boje kućišta i izlazne jedinice za kafu daju harmoničan izgled celom aparatu.

Povezana vest:  SUPERDRY jakne - siguran partner naredne zime