Etihad ervejz, nacionalna avio-kompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, je zvanična avio-kompanija Nedelje mode u Milanu, Milano Moda Donna. Zajedno sa partnerskom avio-kompanijom Alitalija, Etihad je gostima poželeo dobrodošlicu u ekskluzivnoj zoni na trgu Gae Aulenti, modnom centru prestižne manifestacije.

Poznata modna ilustratorka Megan Hes je ovom događaju podarila svoju kreativnu ekspresiju i crtala portrete gostiju avio-kompanija.

“Svet mode se idealno uklapa sa avio-kompanijom Etihad ervejz jer su im zajednički atributi ambicije i inovacije,“ izjavila je Šejn Oher (Shane O’Hare), viši potpredsednik za marketing Etihad ervejza. „Posebno smo ponosni što smo započeli partnerstvo sa Milano Moda Donna, koji ne samo da privlači pažnju svetskih medija, već nam takođe omogućava da prikažemo i slavimo lepotu uniformi Etihad ervejza i Alitalije.

Povezana vest:  VIKEND JEANSOMANIA U SRBIJI

Nedelja mode u Milanu je savršen ambijent da se predstavi put Alitalije ka rastu i obnovi. Iskustvo putovanja naših gostiju daje na značaju italijanskom gostoprimstvu više nego ikad pre, dok naša moderna kolekcija novih uniformi predstavlja italijansku izvrsnost širom sveta, po uzoru na lepotu, stil i eleganciju Italije,“ izjavila je Obri Tid (Aubrey Tiedt), generalni direktor za poslove sa putnicima. “Ponosni smo što zajedno sa avio-kompanijom Etihad ervejz imamo partnersku saradnju sa događajem koji je od ključnog značaja za italijansku modnu industriju i za ovu zemlju.“

Povezana vest:  NOVO IZ Eucerina - noćna nega sa dvostrukim efektom

U aprilu 2016. godine, Etihad ervejz je zaključio sveobuhvatan globalni ugovor sa kompanijom WME | IMG i postao dugoročni partner modne industrije, povezujući avio-kompaniju sa modnim središtima širom sveta. Ovaj ugovor predstavlja prvo multinacionalno, višegodišnje sponzorstvo koje podržava modnu zajednicu, a naročito modne događaje za muškarce i žene u Berlinu, Londonu, Milanu, Mumbaiju, Njujorku i Sidneju.

Etihad ervejz i sve partnerske avio-kompanije, koje su takođe strane u ugovoru sa WME | IMG, će omogućiti svetskim modnim poslenicima da doputuju i da se predstave na ključnim događajima za modnu industriju tokom cele godine, i da u dužem roku razviju odnose orijentisane na putovanja sa modnim dizajnerima, modelima, stilistima, novinarima, fotografima, dobavljačima i sponzorima.

Povezana vest:  Neophodna nega svakog muškarca