S tradicijom dugom 130 godina, Victorinox satovi su pravi predstavnici švajcarskog kvaliteteta i pionirskog duha.

Prestižna linija satova inspirisana je legendarnom ikonom – neuništivim originalnim švajcarskim nožićem. Victorinox Swiss Army satovi nadmašuju očekivanja i najzahtevnijih ljubitelja, zahvaljujući velikoj pažnji za detalje i beskompromisnom fokusu na funkcionalni dizajn i kvalitet. Nihova posvećenost izvrsnosti odlikuje se u striktnom sistemu upravljanja kvalitetom – svaki Victorinox sat prođe preko 70 testova kvaliteta pre nego što se nađe na vašem zglobu. Iz tog razloga Victorinox Swiss Army satovi dolaze s čak 3 godine garancije i postaju više od sata, oni su saputnik za celi život.

Moćni trio crnih satova pridružio se Victorinox Maverick kolekciji u cilju pojačanja već uspešno oprobane formule. Pouzdana funkcionalnost plus namenski dizajn, jednaka je fantastičnim performansama. Kao što svaki nož koji dolazi sa potpisom Victorinox Swiss Army i predstavlja sredstvo neizbežne praktičnosti, tako su i ovi precizni satovi  instrumenti od poverenja. Tri nova švajcarska sata sa PVD premazanim kućištima i maskama, ekspertski su odgovor na potrebe savremenog čoveka.

Povezana vest:  Vlada Vuksanović i Nikola Šoć spremni za Nike Belgrade 10K

Rezultat je Victorinox Maverick Black Edition pažljivo izbalansirana umetnost. Kombinacija brušenih i poliranih površina zalužna je za inspiraciju i to je odmah uočljivo.

Pošto su funkcionalnost i čitljivost glavni prioriteti, hromatske kazaljke i markeri ističu se samouvereno na sjajnom crnom brojčaniku.

Elegantan izgled izražava apsolutnu pouzdanost, a kao dodatak takvom izgledu odlično se kobinuje crni kaiš od zrnaste kože. Prikaz datuma na poziciji 6 sati idealan je partner legendarnom logou švajcarskog krstića, što je u neku ruku suptilni omaž švajcarskom časovničarstvu.

Povezana vest:  Predstavljeni noviteti brenda NIVEA u kojima ćemo uživati

Dizajn Victorinox Maverick Black Edition svoju važnost prikazuje kroz tri različita modela. Jedan je hronograf- MAVERICK CHRONOGRAPH BLACK EDITION, sa kućištem prečnika 43 mm i simetrično raspoređenim diskovima koji su tu da odgovore  savremenim časovničarskim potrebama. Tri podbrojčanika istih dimenzija impresioniraju svojom čistoćom i minimalističkom modernošću. Sat pokreće Ronda 5030 Swiss made kvarcni mehanizam.

Povezana vest:  Donacija Tea i Mozzarta za decu iz KK Ikar

Drugi je MAVERICK BLACK EDITION takođe prečnika 43mm koji pokreće Ronda 715 Swiss made kvarcni mehanizam, dok je treća verzija nešto manja- MAVERICK SMALL BLACK EDITION, i ima kučište prečnika 34mm.

Ovaj sat pokreće Ronda 705 Swiss made kvarci mehanizam. Sva tri sata poseduju kušište i maske od nerđajućeg čelika sa crnim PVD premazom, elegantni crni kožni kaiš sa regularnom kopčom i vodootporni su do 100m dubine.

Po definiciji, Victorinox za kolekcije Maverick bira drugačiji put od standarda. Ovo je sat koji je zanimljiv, odlučan i pouzdan kako svojim dizajnom tako i funkcionalnošću.