Gigi Hadid, svetski top model, trendseterka i veliki ljubitelj fitnesa, pridružila se Reebok zajednici inspirativnih žena kao novo lice #PerfectNever – moćnog i inspirativnog pokreta koji podstiče žene širom sveta da slave lepotu nesavršenosti, sa porukom da uvek treba težiti ličnom napredovanju. Gigi i Reebok će zajedno pozvati žene širom sveta da kroz fitnes treninge pobegnu od svih negativnosti koje ih okružuju, primenjujući tri principa koja čine suštinu Reebok delta znaka – društvenu, fizičku i mentalnu snagu.

Gigi Hadid je svetski supermodel i vrlo dobro poznaje pritisak koji žene osećaju dok žive pod stalnim nadzorom globalne, kritički nastrojene, publike koja očekuje od njih da su uvek savršene. Međutim, ona je kroz fitnes treninge pronašla svoj unutrašnji mir. „Treniranje za mene nije samo postizanje fizičke kondicije, oblikovanje tela, već i uma. Treninzi mi pomažu da umirim svoje misli i to je jedino vreme kada je moj um smiren.“ Izjavila je Hadid. „Kada sam se takmičila kao sportista, toliko sam bila fokusirana na to da budem savršena da su me treneri vodili na sva takmičenja. Moja želja da se što više koncentrišem na svoje greške je stvarala domino efekat i još pogrešnih koraka, sve dok nisam naučila da promenim fokus. Nakon toga moje greške i nesavršenosti su bile te koje su me najviše motivisale da napredujem.“

Povezana vest:  Savršeni časovnici za okorele avanturiste

Naučivši da promeni fokus i preuzme kontrolu, Hadid je otkrila da su joj zapravo ovi propusti i neuspesi pomogli da napreduje – prihvatajući ih i koristeći ih kao motivaciju da bude još bolja. U saradnji sa Reebokom ona će sada nastojati da motiviše žene da prihvate svoje neuspehe i nesavršenosti kroz unutrašnju snagu, snagu karaktera i odlučnost.

Povezana vest:  Nespresso konačno u Srbiji

Hvaleći Gigin uticaj na žene, posebno u oblasti mode, Korina Verkl, generalni menadžer Training Business Unit Reebok brenda je izjavila: „Gigi postavlja standarde modernog stila širom sveta, njeno umeće da spoji modu i fitnes inspiriše ljude širom sveta. Modna ikona konstantno pomera granice tako što se ne plaši da preuzme rizik i bude drugačija. Radeći sa Reebokom, Gigi će osnažiti žene izazivajući ih da se izraze kroz hrabar, neustrašiv stil i da budu dovoljno samouverene da prigrle svoju jedinstvenost.“

Povezana vest:  Barcaffè espresso osvojio dve zlatne medalje na Međunarodnom takmičenju u degustaciji kafe u Milanu

Reebok partnerstvo sa Hadid obeležava drugu fazu u #PerfectNever pokretu, koje je predstavljeno u julu 2016. u videu u kom glavnu ulogu ima sportistkinja Ronda Rouzi. Dirljiv video predstavlja Rouzi u njenom pravom izdanju, dok razbija iluziju savršenosti i osnažuje žene da budu najbolja verzija sebe kroz prihvatanje i učenje iz svojih nesavršenosti. Gigi i Reebok će sarađivati tokom 2016. i ubuduće kako bi širili ovu poruku.