Najnovija linija vrhunske dekorativne kozmetike, LLUMS COSMETICS, predstavljena je zvanicama na  žurki koja je u četvrtak održana u restoranu Dijagonala.

Brojni predstavnici medija, modni i beauty stručnjaci, blogeri, ali i poznate ličnosti među kojima su pevačica Sara Jovanović, glumice Anđelka Prpić i Jelena Gavrilović, voditeljka Suzana Mančić uverili su se u vrhunski kvalitet nove LLUMS kozmetike, ekskluzivno dostupne u Lilly Drogeriama.

Povezana vest:  Sveži i mirisni trenuci koji traju čak sto dana

Mlada pevačica Sara Jo imala je priliku da na licu mesta isproba novu liniju šminke. Sara je uz pomoć profesionale šminkerke Jelene Stanković dobila „pre i posle efekat“ i predstavila najnoviji make up trend koji je potpuni hit za sezonu jesen/zima 2016.

Pored profesionalne šminkerke koja je bila i više nego raspoložena za ulepšavanje zainteresovanih dama, iznenađenje su bili i LLUMS stručnjaci, takozvani beauty adviseri, koji su zvanicama davali korisne savete kada je šminkanje i izbor pravih preparata u pitanju.

Povezana vest:  Bobbi Brown Crushed tečni ruž za usne koji morate imati ovog proleća

„LLUMS je pažljivo kreiran da isprati različite stilove šminkanja, kako za posebne prilike, tako i za svakodnevne rituale ulepšavanja. Sve što je damama oduvek bilo potrebno da imaju uz sebe u svom neseseru ili kozmetičkoj torbici, sada je dostupno u ponudi atraktivnog, novog brenda. Veliki izbor rumenila, karmina, sjajeva i olovaka za usne, senki, olovaka za oči kao i hajlajtera pružiće bezbroj mogućnosti za postizanje blistavog izgleda koji privlači pažnju u svakoj situaciji“, izjavila je Nataša Nikolić, brend menadžer LLUMS COSMETICS.

Povezana vest:  Otvara se Playground, centar za inovacije koji jača digitalno društvo