Najnovija linija vrhunske dekorativne kozmetike, LLUMS COSMETICS, predstavljena je zvanicama na  žurki koja je u četvrtak održana u restoranu Dijagonala.

Brojni predstavnici medija, modni i beauty stručnjaci, blogeri, ali i poznate ličnosti među kojima su pevačica Sara Jovanović, glumice Anđelka Prpić i Jelena Gavrilović, voditeljka Suzana Mančić uverili su se u vrhunski kvalitet nove LLUMS kozmetike, ekskluzivno dostupne u Lilly Drogeriama.

Povezana vest:  KOŠARKAŠ DŽEJMS HARDEN U NOVOM SPORT16 FILMU

Mlada pevačica Sara Jo imala je priliku da na licu mesta isproba novu liniju šminke. Sara je uz pomoć profesionale šminkerke Jelene Stanković dobila „pre i posle efekat“ i predstavila najnoviji make up trend koji je potpuni hit za sezonu jesen/zima 2016.

Pored profesionalne šminkerke koja je bila i više nego raspoložena za ulepšavanje zainteresovanih dama, iznenađenje su bili i LLUMS stručnjaci, takozvani beauty adviseri, koji su zvanicama davali korisne savete kada je šminkanje i izbor pravih preparata u pitanju.

Povezana vest:  Eucerin nagrađuje - poklon uz kupovinu preko 1000 dinara

„LLUMS je pažljivo kreiran da isprati različite stilove šminkanja, kako za posebne prilike, tako i za svakodnevne rituale ulepšavanja. Sve što je damama oduvek bilo potrebno da imaju uz sebe u svom neseseru ili kozmetičkoj torbici, sada je dostupno u ponudi atraktivnog, novog brenda. Veliki izbor rumenila, karmina, sjajeva i olovaka za usne, senki, olovaka za oči kao i hajlajtera pružiće bezbroj mogućnosti za postizanje blistavog izgleda koji privlači pažnju u svakoj situaciji“, izjavila je Nataša Nikolić, brend menadžer LLUMS COSMETICS.

Povezana vest:  Supermodel Kendall Jenner u najnovijem filmu Original Is Never Finished