adidas je lansirao kolekciju  Red Limit , originalne kopačke sa savremenom paletom boja. Uz verzije za fudbalski teren, igru na tvrdoj podlozi ili na ulici, Red Limit predstavljaju ekskluzivni dizajn i najnovije inovativne tehnike u oblasti sportske obuće. Najpoznatiji fudbaleri sveta već su počeli da nose ove kopačke na terenu, a svi ljubitelji fudbala i dobrog sportskog stila imaju na raspolaganju više različitih modela. Svi modeli kreirani su za tri vrste namene: za igru na terenu, igru na tvrdoj podlozi i igru ili šetnju na ulici.

Povezana vest:  THE GRASS IS ALWAYS GREEN - REKLAMNA KAMPANJA ZA SEZONU JESEN/ZIMA 2017.

Red Limit ACE 17+ kopačke imaju PRIMEKNIT gornjište presvučeno ultratankim NSG (Non Stop Grip) slojem koje pruža zaštitu i optimalno prijanjanje. PURECUT sistem, koji je poput čarape i bez pertli, dizajniran je tako da eliminiše sve suvišne slojeve između stopala i lopte što pruža maksimalnu kontrolu, dok jedinstven oblik čarape nudi vrhunsku udobnost. Najnoviju karakteristiku ACE 17+ predstavlja BOOST tehnologija. Ove kopačke nosi igrač sredine terena Mančester Junajteda, Pol Pogba.

Red Limit ACE 17+ kopačka za tvrdu podlogu napravljena je u istim bojama kao i kopačka za teren. Rastegljiv sloj TECHFIT materijala je smešten između crnih i crvenih blokova kako bi se dobila maksimalna udobnost, dok crvena EVA traka smeštena iznad BOOST pete pruža stabilnost.

Povezana vest:  Pixie Lott nosi model Hilfiger collection

ACE 17+ verzija za ulicu je dominantno crne boje sa crvenim detaljima i većim delom je napravljena od PRIMEMESH materijala kako bi se dobio lifestyle izgled.

COPA 17 Red Limit

COPA 17 Red Limit serija sadrži KANGAROO kožno gornjište koje omogućuje maksimalnu kontrolu lopte, dok KOMPRESIONI JEZIK i ORTHOLITE čarapa doprinose unapređenoj udobnosti. Lagan SPRINTFRAME ĐON uz okrugle vrhove nudi stabilnost čime potpomaže čvrsto prijanjanje stopala na terenu.

Povezana vest:  Julius Meinl za bolje dečije dane

Red Limit X16

Verzija Red Limit X16 kopački za igru na zatvorenim i otvorenim terenima sadrži posebnu čarapu PURECUT SOCK SYSTEM, koja prekriva pertle i omogućuje maksimalno prijanjanje. Verziju Red Limit X16  kopački za teren nosiće fudbaleri među kojima su: Geret Bejl, Tomas Miler i Luis Suarez.