Renomirani francuski brend BaByliss Paris uspostavio je saradnju sa kompanijom Miss Srbija. U okviru kampanje posvećene Babyliss Paris epilatorima novo lice je Anđelija Rogić, aktuelna mis Srbije. Anđelija će predstavljati  našu zemlju na zvaničnom takmičenju za izbor mis sveta 2017. godine. Redovnom primenom BaByliss Homelight aparata Anđelija Rogić uspeva da zadrži savršen izgled svoje kože. Sada pravi trenutak da i vi na vreme budete spremni za leto.

Na vreme spremne za leto

Epilacija je višemesečni proces i zato je sada pravo vreme da planirate unapred svoje tretmane sa Homelight-com. Za savršene rezultate prva četiri tretmana sa Homelightom treba da budu u razmacima od dve nedelje, dok se drugi set tretmana radi najviše jednom mesečno u naredna četiri meseca.  Da sve bude mnogo organizovanije i zanimljivije, tehnologija BaByliss IPL Homelight razvila je i Homelight aplikaciju koja je kompatibilna za Android i Apple opertivne sisteme, besplatna je za preuzimanje i olakšava samu organizaciju oko tretmana epilacije.

Povezana vest:  Božović: Predstavili smo se navijačima na pravi način

Popularna IPL tehnologija

Uklanjanje neželjenih dlačica tehnologijom pulsne svetlosti (IPL tehnologija) koristi se već dugi niz godina. BaByliss kućni epilator koristi IPL (intenzivno impulsno svetlo) tehnologiju za neprekidno i bezbedno uklanjanje neželjenih dlačica u komforu vašeg doma. Prilikom primene, BaByliss IPL epilator na površini kože apsorbuje melanin iz dlake i njenog korena. Svetlost se transformiše u toplotnu energiju koja neutrališe ćelije odgovorne za ponovni rast dlake. BaByliss epilatore možete koristiti za uklanjanje dlaka na licu (nausnice, brada, zulufi) kao i na telu (noge, ispod pazuha, bikini zona, stomak i ruke).

Povezana vest:  Vlasnici Lestera podržali trenera Ranijerija

Bezbednost i efikasnost

BaByliss homelight epilatori efikasni su na koži tipa I do V, od svetle braon do crne dlake, riđoj dlaci. Tretmani nisu efikasni na izrazito tamnoj koži tipa VI, beloj, sedoj i jako svetloj dlaci. Homelight ima pet nivoa intenziteta, u opsegu od najnižeg (nivo 1) do najvišeg (nivo 5). Kompatibilnost možete proveriti na uzorku. Efekat na kožu aparata testiran je pod kontrolom dermatologa bez UV zračenja. Delove kože koji su tretirani ne izlagati suncu bez adekvatne zaštite.

Povezana vest:  Borković u nedelju započinje novu TCR sezonu