Kompanija MOZZART i Nemanja Blažić Triki predali su Kikinđanima na korišćenje obnovljeni teren, još jedno poznato mesto za druženje, a od sada i za jak basket u kraju!

Najbolji freestyle basketaš u regionu napravio je atmosferu za pamćenje i obradovao svoje sugrađane, a najviše fanove koji su dugo čekali da odigraju s njim „1 na 1“ na nekom od čuvenih basket terena u svom rodnom gradu.

Triki je svoj talenat pokazao još dok je trenirao košarku u lokalnom klubu. Godinama unazad usavršavao je razne trikove s košarkaškom loptom, njegovo umeće nije ostavilo ravnodušnima čak ni svetske košarkaške zvezde, koje je uspešno imitirao. Neke od svojih najboljih trikova pokazao je i na terenu koji od sada novi njegovo ime.

Povezana vest:  Victorinox AIRBOSS MECHANICAL LIMITED EDITION

– Za mene je ovo velika čast i kada su mi javili iz kompanije MOZZART da žele da obnove teren u Kikindi, i da će nositi moje ime, ostao sam bez teksta. Ovo je sjajna akcija i drago mi je da naš sport ima takvu podršku. Pokrenuo sam prvu školu basketa na svom YouTube kanalu i reakcije su zaista odlične, klinci vežbaju na ovakvim terenima i zaista je značajno da budu u što boljem stanju. Hvala MOZZARTU u moje i u ime mojih sugrađana, rekao je Nemanja Blažić Triki.

Do sada je u društveno odgovornoj akciji obnovljeno 39 košarkaških terena širom Srbije.

Povezana vest:  RANCCO PROSLAVIO 30 GODINA BAVLJENJA LUKSUZNOM MUŠKOM MODOM, OTVARANJEM NOVOG LOKALA U SHOPPING CENTRU RAJIĆEVA

– Košarka se igra na velikim i na malim terenima, talenti se razvijaju u svakom kraju. Kompanija MOZZART je prepoznala uloženu energiju i angažovanje ovog talentovanog momka, koji je jedan od sinonima za srpsku freestyle scenu. Zahvaljujemo Nemanji što inspiriše mlađe generacije da se bave sportom i svakog dana budu sve bolji. Našom akcijom želimo da popularizujemo sport i dobre inicijative, da podržimo košarku kako bismo ostali na putu uspeha. Majstorima ove igre su potrebni dobri uslovi, tereni u blizini, kako bismo se sutra svi radovali uspesima naše košarke, istakao je Borjan Popović, direktor korporativnih komunikacija kompanije MOZZART.

Takmičenje u šutiranju trojki postalo je tradicija na svakom obnovljenom terenu, a ovoga puta Nemanja Blažić bio je u ulozi navijača iz prvih redova, kao podrška svima koji su proverili svoje veštine van linije 6,75 i tako dobro zabavili, a najbolji su osvojili i nagrade.

Povezana vest:  Clinique Pep-Start HydroBlur - vaš novi omiljeni filter

Nakon Vrbasa, Prijepolja, Pirota, Zrenjanina, Kragujevca, Kruševca, Mačvanske Mitrovice, Velike Drenove, Feketića, Vrnjačke Banje, Šapca, Valjeva, Pribojske banje, Preševa, Kovina, Rume, Niša, Novog Sada, Zrenjanina, Obrenovca, Raške, Bačke Palanke, Zaječara, Užica i Kikinde, društveno odgovorna akcija kompanije Mozzart „Sto terena za jednu igru“ se nastavlja do svih 100 obnovljenih terena!

Svi zainteresovani mogu i dalje da predlažu svoje terene iz kraja putem sajta www.deotvogzivota.com

PHOTO: Mozzart