Jedna od najpopularnijih Reebok silueta Insta Pump Fury stiže u TIKE, beogradski hram patika. Posle više od 20 godina model u originalnoj kombinaciji boja biće ponovo dostupan u Srbiji, samo u TIKE šopu od subote 12.8. od 9h.

Novi Reebok Insta Pump Fury se vraća na ulice u unapređenom Ultra Knit izdanju u originalnim bojama iz vremena nastanka siluete davne 1994. godine.  Patika koja i danas izgleda kao da dolazi iz budućnosti tokom godina imala je mali broj izdanja u OG bojama, stoga uvek izaziva veliko interesovanje ljubitelja patika širom sveta.

Povezana vest:  Podrška sedmoj umetnosti “Jedna kafa, jedan film”

Ovo limitirano izdanje poseduje Ultra Knit pleteno gornjište koje je podignuto na poluduboki nivo i u potpunosti prijanja uz stopalo. Ostatak gornjišta čine komore koje se pritiskom na PUMP pumpicu pune vazduhom i formiraju „Custom Fit“ oblik po obliku stopla. Kako je patika dizajnirana za trčanje odlikuju je lagani materijali i đon podeljen u dva dela koji povezuje ploča od karbonskih vlakana. U peti središnjeg dela đona se nalaze Hexalite komore uklopljene u IMEVA leguru koje upotpunjuju ovo jedinstveno iskustvo udobnosti.

Povezana vest:  Nežno čišćenje prilagođeno prirodnim potrebama kože

Insta Pump Fury danas je poznat po najekstremnijim kombinacijama boja i materijala, često je deo modne industrije u kolaboracijama sa dizajnerima i raznim brendovima pa i kampanjama koje prate filmsku industriju. Zbog svog specifičnog izgleda privukao je veliki broj ljudi pa čak i stvorio posebnu sub kulturu u Japanu, stoga mnoga izdanja izlaze sa Japan Exclusive oznakama i dostupna su samo u toj zemlji..

Povezana vest:  Izabran najjači i naspremniji tim u Srbiji u prvom CrossFit izazovu u 2017.

Model možete naći u TIKE šopu u Beogradu, Kralja Petra 24 i u online šopu www.tike.rs