Povodom obeležavanja Međunarodnog dana kafe, 1. oktobra, švedski beauty & wellness brend FOREO predstavlja inovativan način da se iskoriste sve blagodeti zrna kafe, u formi pametne maske za lice sa ekstraktom kafe Shimmer Freak Smart Mask, koja je deo kolekcije za rehabilitaciju kože Skin Rehab Collection.

Zaljubljenici u beauty rituale sada mogu da uživaju u svojoj omiljenoj šoljici kafe i u drugačijem obliku, uz masku od mikrofibera u koju je ubrizgan kofein. Ova inovativna maska predstavlja sjajan način da se proslavi svetski dan posvećen kafi, ali i da negujete svoje lice bilo kog dana u godini. Pored toga što otklanja tragove umora za samo 90 sekundi, ova maska uklanja i izumrle ćelije kože, čineći je blistavom i zategnutom.

Stiv Tomson, direktor marketinga kompanije FOREO, objašnjava: „Manje je poznata činjenica da je kofein moćan antioksidans koji može smanjiti znake prevremenog starenja. Ovaj sastojak je pravi spasilac kože i zahvaljujući tom svojstvu je pronašao svoje mesto u našoj kolekciji aktivnih UFO maski. Zahvaljujući formuli naše maske sa kofeinom, ten dobija neophodnu svežinu,  a oči blistaju kao posle punih osam sati sna.“

Povezana vest:  Koji mineral je „čuvar vašeg srca“?

Formulu svetlucave maske Shimmer Freak čini visoko koncentrisana mešavina aktivnih sastojaka koji doprinose revitalizaciji osetljivih delove kože oko očiju. Bogat antioksidansima, kofein pruža energiju i osvežava kožu, čineći ten svežim i blistavim. Istovremeno, ružina voda hidrira kožu, pružajući joj dodatnu vlažnost, dok niacinamid ujednačava sitne nepravilnosti kože i popunjava fine linije, dajući licu blistav izgled.

Ovo „svetlucavo savršenstvo“ je namenjeno samo za predeo oko očiju i doprinosi „efektu buđenja” jer sadrži fine čestice koje reflektuju svetlost i na taj način smanjuje tamne kolutove ispod očiju.

Povezana vest:  Otvorena prva Huawei insta Pro 20 izložba

Svetlucava maska sa ekstraktom kafe koristi se u kombinaciji sa čuvenim UFO uređajem, a zahvaljujući efektu krioterapije osvežava osetljivu kožu i umiruje umorne oči. Maska se nanosi oko kontura oka i deluje na smanjenje otečenosti i tamnih kolutova, darujući koži blistav izgled.

Više informacija o online kupovini i načinu upotrebe svetlucave maske Shimmer Freak možete pogledati na stranici www.foreo.com/shop/masks.

UFO kolekcija aktivnih maski uključuje:

  • ‘Shimmer Freak’ Mask formula sa ubrizganim kofeinom osvežava konture oka. Koristi se isključivo u paru sa UFO uređajem.
  • ‘H2Overdose’ Mask sadrži hijaluronsku kiselinu i pruža intenzivnu vlažnost za dodatnu hidrataciju suve kože. Koristi se u paru sa UFO i UFO mini.
  • ‘Glow addict’ Mask formula sa zrncima bisera pruža umornoj koži zdrav i sjajan izgled. Koristi se u paru sa UFO i UFO mini.
  • ‘Matte Maniac’ Mask formula sa zrncima uglja matira ten i otklanja nečistoće, za čistiji i zdraviji izgled kože. Koristi se u paru sa
  • ‘Youth Junkie’ Mask formula sa infuzijom kolagena popunjava fine linije i pomaže u podmlađivanju kože. Koristi se u paru sa UFO i UFO mini.
  • ‘Make My Day’ Mask sadrži hijaluronsku kiselinu i crvene alge za duboku hidrataciju i zaštitu od zagađenja, pružajući blistav ten. Koristi se u paru sa UFO i UFO mini.
  • ‘Call It A Night’ Mask sadrži ginseng i maslinovo ulje za negu i revitalizaciju, formula koja regeneriše kožu preko noći. Koristi se u paru sa UFO i UFO mini.
Povezana vest:  Festival “Počinje škola” u Ušće Shopping Centru