Emir Bekric sa Borkom i Stefanom THCOtvorena najmodernija Nike prodavnica u region, Beograd rame uz rame sa svetskim metropolama

Kompanija Sport Time, generalni distributer Nike-a za tržište Balkana (Srbiju, BiH, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju), svečano je otvorila najmoderniji i najveći Nike Shop u regionu, na prvom spratu Ušće Shopping Centra. Na skoro 500 metara kvadratnih, uz zvuke nove trkačke himne „Trchi“ koju su za Nike snimili hip hop duo THCF i pevačica Đixx, predstavljen je najnoviji koncept Nike-a, sa inovativnim iskustvima za potrošače i jedinstvenom ponudom različitih kategorija, sa akcentom na ženskom treningu, ali i trčanju, sportswear-u, košarci i dečijem asortimanu.
Novi Nike Shop ujedno će postati i glavna destinacija članova trkačkih klubova sa kojima Nike već godinama uspešno promoviše gradsko trčanje, ali i destinacija devojaka koje redovno treniraju i svih ljudi koji vole Nike brend. Ženski trening će u novom Nike Shop-u imati poseban deo, gde će devojke imati mogućnost da korišćenjem Nike iPad aplikacije odaberu najbolji sportski grudnjak, ali i da se odmore u Nike Trainig Club-u (NTC), specijalnom delu prodavnice, gde će moći da dobiju dodatnu motivaciju da se bave sportom.
„Nike brend kao lider i inovator konačno je dobio najmoderniju prodavnicu u čitavom regionu, destinaciju koja će potrošačima ponuditi šoping iskustvo po svetskim standardima. Potrošačima će biti dostupni modeli koje ranije nisu mogli da pronađu na ovom tržištu i to po maloprodajnim cenama koje će biti smanjenje za oko 8%, što će dovesti do usaglašavanja sa evropskim cenama. U narednom periodu nastojaćemo da potrošačima pružimo podršku da se pokrenu i pronađu svoju sportsku stranu, planiramo da organizujemo veliki broj treninga i grupnog trčanja upravo iz nove prodavnice i na različitim gradskim lokacijama“ istakla je na otvaranju prodavnice brend menadžer „Nike-a“, Jovana Važić.
Na dan otvaranja, specijalni gosti su, pored poznatih Nike promotera bili i profesionalni treneri ženskog treninga i trčanja, Ana Mitrić i Veroljub Zmijanac, od kojih su svi posetioci mogli da dobiju savete za bavljenje ovim sportovima, kao i informacije o inovacijama Nike proizvoda. Pored njih otvaranju su prisustvovale i mnoge javne ličnosti i sportisti, članovi Nike porodice: Emir Bekrić, Saša Marković, Aleksandar Kovačević, Tamara Dragičević, Danijela Dimitrovska, Ana Stanić, Vanja Pantin i mnogi drugi.

Povezana vest:  Komemoracija za Đuzu Stojiljkovića u Ateljeu 212