Menart i Lena Kovačević proslavili su početak zajedničke saradnje i izlazak singla i spota  „Pick Up“ u prostoru restorana i:Bar na keju, kod hotela Jugoslavija. U prijatnoj  atmosferi  uz reku uživali su brojni gosti, predstavnici medija,  ljudi iz kulturnog i javnog života grada, kao i prijatelji i poštovaoci muzike Lene Kovačević.

Tokom večeri emitovan je i odličan spot za pesmu „Pick Up“ (autor: Andreja Damnjanović).

Povezana vest:  Jorgos Dalaras - koncert za pamćenje

Singl se može preuzeti sa svih digitalnih platformi, a dostupan je za preslušavanje na Deezer-u

„Pick Up“ je po mnogo čemu prvi:  prvi singl na engleskom, prvi u digitalnom formatu, prvi za kuću Menart, a da sve bude slatko kao prvi put, pobrinula se poslastičarnica Gelato Fredo svojim preukusnim kolačima i sladoledima.

U potpuno novom svetlu, Lena Kovačević se predstavlja kao kantautor i kompozitor  pesme „Pick Up“  i po prvi put objavljuje singl na engleskom jeziku, uz podršku regionalne izdavačke kuce MENART , zastupnika za Sony Music  za područje ex-Yu.

Povezana vest:  Album grupe KIKA „Posledica puberteta” u prodaji

Producent singla „Pick Up“ je zvezda među američkim producentima Godfri Dajmond, koji je tokom svoje uspešne karijere radio sa poznatim imena poput  Glorije Gejnor, Lutera Vandrosa, Lu Rida, Aerosmit, … Gitaru je na snimku odsvirao Karlos Alomar  koji u svom opusu ima saradnje sa takvim muzičkim veličinama kao što su Dejvid Bouvi i  Ališa Kiz.

Povezana vest:  PUMA ZVANIČNO NA SRPSKOM TRŽIŠTU, U klubu Magacin predstavljena nova kolekcija jesen&zima 2011 u prisustvu velikog broja gostiju i poznatih ličnosti (FOTO)

Paraleno sa promocijom na domaćem terenu, tekla je i promocija u regionu.