U srcu Zemuna, skoro pred sam kraj zemunskog keja, nalazi se restoran Tricolore koji će vas, baš kao i nas oduševiti.

Raskošan, topao, uređen sa mnogo ljubavi, odiše luksuzom na svakom koraku. Restoran gostima nudi vrhunski gastronomski doživljaj. Za sve ljubitelje odlične italijanske hrane, pobrinuće se kuvar Italijan, Duccio Lorenzini, a za spremanje i vrhunsku obradu mesa, kovari ovog sjajnog restorana „radili“ su u svetski priznatom restoranu NusrEt u Istanbulu.

Način na koji spremaju meso razlikuje se od svih drugih restorana u Beogradu.

Ono što je lepa vest jeste da je prostor idealan za male proslave do 100 osoba, te možete napraviti ručak za svoje drage poslovne partnere ili proslaviti rođendan sa prijateljima.

Elegantan i prefinjen, svetao i prostran, restoran Tricolore postavlja visoke standarde u svakom segmentu poslovanja. Od selekcije jela, preko servisa i usluge, do vinske karte. Smešten na lokaciji koja donosi jedinstven užitak u pogledu na široki Dunav, na prestižnom delu zemunskog keja, Tricolore nudi udobnost i sofisticiranost koja garantuje izuzetan gastro doživljaj.

Povezana vest:  Herbal Essences House of Fun dočekao svoje šarmantne stanarke

Šef kuhinje stigao je iz Sijene i to se oseti već u prvom zalogaju margarite koja se služi kao kuver, a itetako potvrđuje kroz ručno rađene taljotine sa belim tartufima.

Odelžali ramstek je sočan dokaz za to, koliko je italijanska kuhinja posvećena mesu, a savršena fokaća sa ruzmarinom poziv je za degustaciju ovdašnjih pića.

Selekcija probranih stekova i izbor ribe, tune, lososa i grdobe, zaokružuju bogatu ponudu.

Jedinstveno gastro putovanje do Italije, sa usputnim stajanjem na Mediteranu, a sve to na obali Dunava.

Dunavski šarm italijanskih ukusa.

Kuvar Lorenzini je i ranije dolazio u Beograd, a po sopstevnom priznanju nigde nije mogao da u uživa u pravoj Italijanskojh kuhinji jer u našim restoranima često modifikuju jela. Dodaju previše luka, previše pavlake…

Povezana vest:  Suzana Mančić i Vlada Stanojević svečano otvorili Lilly drogeriju sa apotekom u UŠĆE Shopping Centru

Zato je prihvatio poziv vlasnika restorana Tricolore da dođe i otkrije tajne pripreme originalnih italijanskih jela, koje je pripremao u restoranima u Firenci, Sijeni, i Montalćinu.

Ovde su sve namernice italijanske, od sveže mocarele, balzamika, maslinovog ulja, brašna za paste čak je i na zidovima kamen iz Toskane.

U konceptu otvorene kuhinje možete posmatrati kako Duccio priprema sjajnu italijansku hranu.

Gastronomsko putovanje Italijom, započnite baš onako kako to rade Italijani. ispijanjem espressa uz kantoćini, domaći kolačić koji se poput ratluka u Srbiji, u Italiji služi uz kafu.

Vinska karta svojevrstan je vodič kroz Italiju. Probrana su najbolja i najkarakterističnija iz svake regije, tako da su zastupljene etikete vrhunskih vina, od Alta adiđa do Sicilije. Od sorti, društvo velikanima Sanđovezeu i Nebiolu nalazi se 74 etikete, a odabrane su  one koje u najboljm svetlu predstavljaju vrhunsko italijansko vinarsstvo.

Povezana vest:  Domaće tržište nekretnina i dalje rizično za strane investitore koji u sve većoj meri dolaze u jugoistočnu Evropu - Neophodna hitna reforma zakonodavstva

Lista je vrlo raznolika u svim aspektima. Uz svako jelo koje se služi ljubazno osoblje restorana Tricolore može da vam predloži po nekoliko vina koja se uklapaju.

U ponudu su uvrštena i srpska vina, od pažjlivo biranih autohtonih sorti – Tamajanike, Morave, Prokupca kao i Bermet jer su vlasnici restorana hteli da napave autentičnu italijansko-srpsku vinsku kartu za posebne trenutke.

Tu je i petanestak šampanjaca , kao i Preseco i Porto.

Deo redakcije ATASTARS imao je nedavno priliku da uživa u restoranu Tricolore i sve što moćemo da kažemo jeste da ovaj restoran ne smete da zaobiđete!