prima_promocija_3Poznati otkrili Prima čaroliju

 

Ko je brži, a ko spretniji, pokazali su naši poznati voditelji i muzičari Ivan Ivanović, Srđan Karanović, Luka Tešanović i neizostavni Blaža. Oni su danas u Botaničkoj bašti učestvovali u pravoj šumskoj avanturi u kojoj su im jedino Prima štapići bili od pomoći.

 

Povodom promocije novih ukusa svog poznatog brenda, kompanija Soko Stark, članica Grupe Droga Kolinska, potrudila se da svojim gostima i prisutnim novinarima pokaže da Prima štapiće prati posebna čarolija koja omogućava da svaki dan uz njih bude zanimljiv i drugačiji. Da treba samo da izaberu svoj omiljeni ukus i krenu u avanturu, a pobeda je onda na dohvat ruke…..

Povezana vest:  Greb greb žurka povodom nove kampanje Državne lutrije Srbije

 

prima_promocijaŠumska vila Prima čarolije Marija Klibarda bodrila je naše takmičare celim putem dok su oni pokušavali da samo slanim Prima štapićima prenesu sastojke ovih grickalica (kikiriki, paradajz, masline….) preko mostića u Japanskom vrtu u Botanićkoj bašti.

 

A ono što je najvažnije, Prima štapići napravljeni su od potpuno prirodnih sastojaka, a sada imaju i novu, atraktivnu ambalažu i nove ukuse. Za sve koji su ih uvek voleli i za one koji tek otkrivaju sve čari Prima štapića, tu su Prima klasik, Prima s kikirikijem i dva potpuno nova ukusa, Prima štapići s paradajzom i Prima integralni štapići!

Povezana vest:  Avon predstavio novu liniju - Mark