Tihomir Stanic, Duda Stojanovic, Jelena Djokic, Svetozar CvetkovicIce Watch – novi brend na našem tržištu

 

Kompanija “Xpoint” iz Beograda, generalni zastupnik nove robne marke satova “Ice Watch” za teritoriju Srbije, predstavljila je danas u “Supermarketu” u Beogradu ovaj planetarno popularan brend i na domaćem tržištu.

 

Veliki broj medija i poznatih ličnosti okupio se da vidi šta je trenutno najpopularnije na tržištu ručnih satova. Među njima su bili Ana Milenković pevačica, košarkaš Slavko Vraneš, glumci Pozorišta na Terazijama: Milan Bosiljčič, Miroljub Turajlija, Dušica Novaković, Snežana Jeremić Nešković, DJ Puki, Miloš Nadaždin fotograf, Maja Nedeljković Davidovac modni kreator, glumci Ateljea 212: Dubravka Stojanović, Jelena Đokić, Svetozar Cvetković, Tihomir Stanić, voditeljka Biljana Obradović, maneken Lazar Sakan i mnogi drugi.

Povezana vest:  Coca-Cola Srbija predstavila nezaboravne ukuse Srbije-zaboravljena jela iz bogate domaće tradicije

Tamara Bakic i Marija Drobnjak

Belgijski koncept satova “Ice Watch” postao je poznat širom sveta po svom kvalitetu, a od ovog leta mogu se kupiti i u Srbiji. Široka paleta boja i oblika ostaviće vas u nedoumici za koju da se odlučite. Urbani,  atraktivni, sofisticirani, efektni, upečatljivi, nezaboravni… svakom modelu odgovara neki od ovih epiteta. Kolekcija “Ice-Love” oplemenjena je “Swarovski” kristalima za modele u beloj i crnoj boji. “Sili Forever” privlači jarkim bojama koje utiču pozitivno na raspoloženje, a za ovo leto idealne su neke od pastelnih boja koje će vam savršeno pristajati uz kupaći kostim dok ste na plaži. Za one koji vole atraktivne modele tu je kolekcija “Classic Fluo” i “Neon”, dok pripadnici jačeg pola mogu da odaberu neki od elegantnih modela iz kolekcije “Chrono” ili “XXL”.

Povezana vest:  "Eko Srbija" proslavila rođendan Eko smile klub kartice i uručila donacije

 

Svi satovi su upakovani u posebno dizajnirane kutije u obliku kocke, veličine

90 x 90 x 90 mm i 105 x 80 x 80 mm.

 

Kolekcije nose nazive: Silli Summer,  Ice-Love collection,  Classic collection,  Sili collection , Sili Winter collection, Flower collection, Chrono collection, Gold & Silver collection, Gold Rose collection, 1844 collection, Ocean collection, Stone Sili collection, Stone collection, XXL collection, Neon collection i Ice-World.

Povezana vest:  Devet godina Telenora u Srbiji

 

Slavko Vranes u drustvu vlasnika XpointVeliki broj poznatih ličnosti širom sveta rado nosi “Ice Watch” satove, a David Getta ga ima na ruci u spotu za veliki hit “One love”.