Milica Stefanovic, predstavnica Coca-Cola sistema, urucuje ambasadorima radosti autenticnu Coca-Cola bocu iz SrbijeAmbasadori radosti posetili Beograd

 

Nakon više od 180 dana, Coca-Cola Ekspedicija 206 stigla u Srbiju

 

Ambasadori radosti, Toni iz Amerike, Keli iz Belgije i Antonio iz Meksika, posetili su Srbiju u okviru svog nesvakidašnjeg putovanja pod nazivom Coca-Cola Ekspedicija 206. Njih troje krenuli su na put oko sveta u januaru 2010. godine, a imaju misiju da za 365 dana obiđu 206 zemalja u kojima Coca-Cola posluje. U svakoj zemlji pokušavaju da saznaju šta znači radost za ljude koji u njoj žive.

U Beogradu su imali prilike da se upoznaju i druže sa mnogobrojnim prolaznicima u centru grada i da otkriju šta naše sugrađane čini radosnim. Ovi neobični ambasadori su, takođe, od domaćina, Coca-Cola tima iz Srbije, dobili na poklon specijalno dizajniranu Coca-Cola bocu koja simbolično predstavlja našu zemlju. Praksa je da u svakoj zemlji koju posete dobiju po jednu jedinstvenu Coca-Cola bocu, a po završetku ekspedicije, sve sakupljene boce biće izložene u muzeju World of Coca-Cola u Atlanti.

Povezana vest:  Sa Efesom na Final Four, Na amaterskom takmičenju pobedio Milan Milošević iz Jagodine

Specijalno dizajnirana Coca-Cola boca iz Srbije - mesavina Egzita i GuceTokom ove ekspedicije, Coca-Cola ambasadori pišu o svojim avanturama na društvenim mrežama Facebook i Twitter, dok se uzbudljivi video klipovi i fotografije mogu videti na Youtube-u, Vimeo-u i Flickr-u.

-Veoma smo srećni što, koristeći društvene mreže, tokom ove ekspedicije možemo da uključimo mnoge ljude i da učinimo da postanu sastavni deo naših avantura. Mnogi od njih prate nas neprestano, od početka putovanja, oni su kao neki virtuelni putnički agenti koji nam pomažu da odlučimo koje ćemo destinacije posetiti i šta ne bi trebalo da propustimo u potrazi za radošću. To je zaista ambiciozan zadatak, ali ne mogu da zamislim bolji način da iskoristim godinu od istraživanja onoga što ljude čini radosnim – izjavio je Toni Martin.

Povezana vest:  Tokom akcije „Kartingom protiv raka“ prikupljeno je 653.780,00 dinara

-Suština projekta Ekspedicija 206 jeste da istraži šta ljude širom sveta čini radosnim, bez obzira na to gde žive i čime se bave. Radost i optimizam su upravo ono što Coca-Cola podstiče kod potrošača i zbog toga nam je izuzetno drago što u ime Coca-Cola Sistema u Srbiji možemo da poželimo dobrodošlicu ambasadorima radosti. Verujem da ćemo, kao i do sada, biti dobri domaćini i da će naši sugrađani podeliti svoje viđenje radosti sa našim gostima – rekla je predstavnica Coca-Cola Sistema Milica Stefanović.

Povezana vest:  VEČE UZ ALBUM SVETOZARA GLIGORIĆA, Nigorov poklon legendi (FOTO)

Tokom dosadašnjeg putovanja, ambasadori sreće posetili su i Zimske olimpijske igre u Vankuveru i Svetsko fudbalsko prvenstvo u Južnoj Africi. Ekspedicija 206 završava se 31. decembra posetom muzeju World of Coca-Cola u Atlanti.