suzana_mancic_lilly

Suzana Mančić svečano otvorila novu Lilly drogeriju sa apotekom u Sremskoj

lilly_sremskaU prijatnoj atmosferi, u samom centru Beograda u Sremskoj ulici broj 6, kompanija Lilly otvorila je novu Lilly drogeriju sa apotekom uz prisustvo predstavnika medija i vernih potrošača.

Specijalna gošća na otvaranju bila je naša poznata voditeljka Suzana Mančić koja se na trenutak našla iza kase uslužujuči kupce, čime je potrošačima učinila kupovinu zanimljivijom. Kao čest kupac u Lilly drogerijama izjavila je kako je zadovoljna što u Lilly-ju ima mogućnost da izabere najbolje iz široke ponude brendova i najnovijih proizvoda poznatih kuća.

Povezana vest:  TELENOR OBELEŽIO ŠEST GODINA POSLOVANJA U SRBIJI

Svečano otvaranje trajalo je čitavog dana uz mnogobrojna iznenađenja. Deseti, pedeseti i svaki stoti kupac osvojio je vredan poklon, a svako ko je ostvario kupovinu veću od 700 dinara osvojio je neki od Lilly poklona. Takođe, 7., 8. i 9. marta kupovinom bilo kog Vichy proizvoda dobijate popust u visini od 20%., a stručnjaci iz Vichy laboratorije pružaće besplatne preglede i savete za kožu.

Povezana vest:  Hugo Boss predstavio kolekciju na Dan žena uz prisustvo poznatih (FOTO)

Pored toga, deo ostvarenog prihoda sa otvaranja doniran je Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj. Ovim humanim gestom kompanija Lilly je pokazala da, osim o svojim potrošačima, brine i o onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Novi Lilly objekat u Sremskoj je 110-a Lilly drogerija po redu, a 90-a koja u svom sastavu ima apoteku. Prostire se na 270 kvadratnih metara, savremeno je opremljen i u svojoj ponudi ima širok asortiman robe. Svaku Lilly apoteku odlikuje kvalitet i stručni kadar, a pored standardnog asortimana lekova, pomoćnih lekovitih sredstava i medicinskih preparata, možete naći i „Lilly“ kozmetiku kao i kozmetičke proizvode prepoznatljivih brendova koji se često preporučuju od strane eksperata.

Povezana vest:  UŠĆE Shopping Center proslavio peti rođendan uz Vlada Georgieva

-Zadovoljstvo nam je što ćemo i na ovoj lokaciji našim sugrađanima moći  da predstavimo najreprezentativniju Lilly ponudu. Nadam se da ćemo opravdati sva očekivanja i da će i ova Lilly drogerija postati mesto porodične kupovine u srcu Beograda. – zjavila je Tamara Žujović, generalna direktorka Lilly drogerija.