boss_modeli

Hugo Boss predstavio kolekciju na Dan žena uz prisustvo poznatih (FOTO)

Početkom 20. veka Roza Luksemburg i Klara Cetkin počele su borbu za prava radne žene,a danas, za tu ženu kompanija Hugo Boss kreira. Ova renomirana kompanija se pre svega, obraća savremenoj ženi koja je sposobna da sama sebi ugađa, samosvesna je i odgovorna, ali na početku i kraju svake priče ona je ženstvena bez potrebe da bude objekat. Hugo Boss je prati u svim njenim aktivnostima od jutra do večeri kroz sve segmente njenog života.

Povezana vest:  Đilas: Avalski toranj - simbol budućnosti

Zato je i ovaj veliki tradicionalni praznik, zamišljen kao način da se muškarci iskupe za sve one propuštene pažnje tokom godine, Hugo Boss video kao praznik namenjen ženama, iz potpuno ženskog ugla i rešio je da na drugačiji način predstavi svoju novu kolekciju za proleće-leto 2011. godinu.

Bilo je živo u Hugo Boss radnji gde su poznate ličnosti imale priliku da vide novu kolekciju, ali dobiju poneki savte od poznatog stliste Ašoka Murtija.

Povezana vest:  CENTAR ZDRAVLJA IZVOR, Za zdraviji život

Među poznatima pojavili su se i voditeljka Jutranjeg programa na RTS- u Maja Nikolić, Roksanda Đorđević , Aida Đedović, Milena Vasić, Zoe Kidah, i drugi…

{vsig}HUGO_BOSS{/vsig}