mek_1Dan otvorenih vrata u McDonald’s-u 

Danas se u šest McDonald’s restorana održao Dan otvorenih vrata kompanije, a centralna manifestacija je upriličena u restoranu Piramida. Tom prilikom, zainteresovani posetioci, javne ličnosti i novinari su mogli da vide kuhinje McDonald’s restorana i način pripreme njihovih omiljenih McDonald’s sendviča.

Dan otvorenih vrata je imao za cilj da pokaže posetiocima šta se događa iza pulta jednog McDonald’s restorana. Nakon uvodne reči direktora kompanije McDonalds Srbija, Dragoša Pavićevića, javne ličnosti među kojima su bili Dejan Pantelić, Ivan Zeljković, Nikola Paunović iz OT benda, gosti restorana i novinari započeli su druženje sa zaposlenima u našem restoranu, i tom prilikom su mogli da saznaju nešto više o našoj hrani i vide šta mi to radimo svakog dana, kako bismo obezbedili visoki kvalitet proizvoda i usluga.  

Povezana vest:  Komemoracija za Đuzu Stojiljkovića u Ateljeu 212

mekGosti restorana, među kojima su bile i poznate ličnosti i novinari, imali su jedinstvenu priliku da vide naše kuhinje i ostale prostorije. Osim toga, ova manifestacija je omogućila i da se posetioci upoznaju sa visokim standardima koji se primenjuju prilikom pripremanja hrane, da bi se dobili kvalitetni proizvodi koje uvek mogu očekivati u McDonald’s restoranima. 

Povezana vest:  Mali otvorio ulice otvoreng Srca u Beogradu i Zemunu

Ujedno je javnosti predstavljen i renovirani restoran „Piramida“, koji je obogaćen i četvrtim po redu McCafe-om o koji je otvoren u Beogradu.