EC1 2027Niki Minaž pokazala svoju nežniju stranu na premijeri filma ,,Osveta na ženski način“

Ekipa filma je nakon svetske turneje napokon sletela u L.A. kako bi prisustvovala američkoj premijeri ostvarenja ,,Osveta na ženski način“. Kameron Dijaz, Lesli Man, Kejt Apton, Niki Minaž u pratnji kolege Tejlora Kinija, prošetali su crvenim tepihom gde su ih dočekali brojni obožavaoci i fotoreporteri.
Popularna rep pevačica, Niki Minaž, pokazala je svoje obline u uskoj pletenoj haljini kojom je postigla suptilan i seksi izgled. Bez obzira što je najstarija u ekipi, Lesli Man se izdvajala u kombinaciji veselih boja kreatorke Monik Lulijer. Kejt Apton je blistala u srebrnoj mini haljini Dolce & Gabbana, a poznata glumica Kameron Dijaz odlučila se za smelu crnu haljinu zahvaljujući kojoj je privukla poglede svih prisutnih.
Film Osveta na ženski način je komedija koja prvenstveno govori o vrednostima ženskog prijateljstva. Kameron Dijaz je urnebesna kao Karli. Ona je samopouzdana, seksi i dinamična advokatica iz Njujorka, koja se zabavlja sa Markom, zgodnim i poželjnim biznismenom (Nikolaj Koster Valdo koji nam je poznat iz serije Igre prestola). Međutim, izgleda da ovaj šarmer nije ono za sta se predstavlja. Karli je zgrožena kada otkrije da je njen dečko, zapravo, oženjen. Upoznaje njegovu ženu Kejt (Lesli Man) i obe otkrivaju da su žrtve prevare. Ubrzo zaklete neprijateljice postaju nerazdvojne i dobre prijateljice. Nakon što otkriju još jednu ljubavnicu (Kejt Apton), tri žene su odlučne da otpletu Markovu mrežu laži i smišljaju način na koji mogu da mu prirede ono što zaslužuje. U isto vreme formiraju čudnu vezu i postaju dobre prijateljice. Kroz ovo putovanje, one jedna drugoj pružaju podršku, verne su jedna drugoj i dobro se zabavljaju.
,,Osveta na ženski način“ u bioskope startuje 24. aprila, a u bioskopima Cineplexx film će biti prikazan u okviru Ladies nighta. Zabava je zagarantovana!

Povezana vest:  Sutra počinje 11. GoetheFEST