Grdana zla vila plakatPremijera filma „Grdana – zla vila“ u bioskopu Cineplexx 4. juna

Premijera filma „Grdana – zla vila“ 3D zakazana je za sredu, 04. jun u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center u terminu od 19:30 časova. Karte za premijeru filma koji nam donosi do sada neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu su već u prodaji!
Priča o „Uspavanoj lepotici“ i kletvi koju je Grdana bacila na nju je svima veoma poznata, ali da li ste se ikada zapitali iz kog razloga se Grdanino čisto srce pretvorilo u kamen? Reditelj Robert Stromberg je pokušao da istraži do sada neispričanu priču o Diznijevom najprepoznatljivijem zlikovcu i da je prenese na veliko platno u filmu „Grdana – zla vila“. Glavnu ulogu je dodelio Anđelini Džoli, koja je ujedno imala to zadovoljstvo da pred kamerama glumi sa svojom četvorogodišnjom ćerkom Vivijen.
„Mnogo sam volela Grdanu kad sam bila mala,“ kaže Džolijeva. „Bila je moj omiljeni Diznijev lik. Plašila sam je se i volela sam je.“ Ova suprostavljena osećanja su zaintrigirala i producenta Džoa Rota. „Mi nju znamo kao hladnokrvnu zlu osobu i ovaj film pokušava da odgovori na pitanje ‘Zašto je takva?’ Želim da publika uđe u svet koji nikada nije videla i da u filmu „Grdana – zla vila“ shvate da niko nije otporan na iskupljenje.“
Vođena osvetom i jakom željom da zaštiti močvaru nad kojom vlada, Grdana će baciti nepovratnu kletvu na novorođenu kraljevu ćerku, Ružicu. Dok dete bude odrastalo, Ružica će se naći u sve većem konfliktu između šumskog kraljevstva koje je zavolela i ljudskog kraljevstva koje čuva njeno nasleđe. Grdana shvata da je Ružica možda ključ za mir u zemlji i preduzeće drastične mere koje će zauvek promeniti oba sveta.
Trejler filma „Grdana – zla vila“, namenjenog za sve uzraste, možete pogledati OVDE!
Karte za premijeru filma „Grdana – zla vila“ 3D su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs .

Povezana vest:  Beti Vajt uliva najviše poverenja, najnepopularnije Paris Hilton