Imaš između 15 i 21 godinu? Iskoristi tu prednost za uživanje u aktuelnim filmskim hitovima u svom omiljenom bioskopu Cineplexx i uz svaku kupljenu kartu te očekuje Carvel poklon iznenađenja!

Završila se školska godina, vrućine su počele, a ti bi negde sa društvom u provod? Poseti bioskope Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza u periodu od 16. juna do 5. jula, pogledaj svoj omiljeni film i uživaj u poklonima koje je pripremio Carvel, kao i brendovi Ipanema i Rider.

Povezana vest:  Film o Osami bin Ladenu već izaziva kontroverze

Ukoliko si ljubitelj trikova i iluzija, pogledaj novi nastavak uzbudljivog trilera o četiri jahača koji su javnost oduševili svojim neobičnim Robin Hud stilom u filmu “Velika iluzija”, dok te u nastavku naučno-fantastične akcije “Dan Nezavisnosti” očekuje priča o globalnoj katastrofi nesagledivih razmera uzrokovanoj povratkom vanzemaljaca posle punih 20 godina.  Za dnevnu dozu smeha i zabave za celo društvo biće zaduženi Dvejn Džonson i Kevin Hart u komediji “Obaveštajci”, dok je za romantičan izlazak u dvoje pravi izbor ljubavna priča “Dok nisam srela tebe” sa Emilijom Klark u glavnoj ulozi.

Povezana vest:  OVO NISTE ZNALI O FILMU "PEPELJUGA"

Ne zaboravi da te pored uživanja u filmu u bioskopu Cineplexx očekuje i neki od sjajnih poklona brenda Carvel, među kojima su vaučeri sa do 30% sniženja na Rider i Ipanema japanke. Dovoljno je samo da imaš između 15 i 21 godine!

 Karte za filmove u periodu od 16. juna do 5. jula možete obezbediti na blagajnama bioskopa Cineplexx po izlasku nedeljnog repertoara, sve informacije se nalaze na sajtu www.cineplexx.rs.

Povezana vest:  Nominacije američkog Udruženja scenarista