Sinoć je u bioskopu Cineplexx Delta City održana premijera najnovijeg Diznijevog filma „U POTRAZI ZA DORI“ (FINDING DORY.

Premijeri filma su prisustvovali glumci i pevači (Anica Dobra, Branislav Platiša, Srđan Timarov, Marko Perić, Tinja Damnjanović, Igor Lazić, Srđan Čolić, Milan Antonić, Marko Marković…) koji su pozajmili glasove junacima ovog simpatičnog filma i zajedno sa prisutnom publikom pogledali ovu dirljivu animiranu avanturu, tako da je atmosfera u bioskopu bila zaista posebna.

Podsećamo vas da je povodom početka prikazivanja filma „U POTRAZI ZA DORI“ u holu bioskopa Cinepplexx Delta City postavljen akvarijum Morskog Akvarijum Studija ReefrooM (http://www.reefroom.rs/) u kome se nalaze pravi stanovnici koralnog grebena i koji će posetioci moći da razgledaju sve do 26. juna.

Povezana vest:  UBITI PO VIĐENJU u bioskopima od 27. septembra

Reefroom Akvarijum Studio jedini je na našim prostorima koji uređenjem enterijera svim ljubiteljima morskih dubina omogućava da u svoj dom ili poslovni prostor unesu nešto novo i nesvakidašnje. Znanje i iskustvo stečeno tokom dugog niza godina koristi kako prilikom izrade tako i prilikom održavanja svih akvarijumskih sistema. Gradeći u prostoru kutak prirodne lepote, doprinosi da prostorom vlada harmonična i opuštajuća atmosfera. Kako Reefroom Akvarijum Studio vode istinski zaljubljenici u reef akvaristiku, biologiju mora i ekologiju, posebna pažnja poklanja se brizi i očuvanju svih bogatstava morskog sveta.

Dizni Piksarov film „U potrazi za Dori“ vratiće na veliki ekran svačije omiljene likove: zaboravnu plavu ribicu (Anica Dobra), koja živi srećno na grebenu s Nemom (Marko Perić) i Marlinom (Branislav Platiša). Kad se Dori iznenada seti da ima porodicu koja je možda traži, ovaj trio će krenuti na uzbudljivu avanturu preko okeana do kalifornijskog prestižnog Pomorskog instituta, rehabilitacionog centra i akvarijuma. U pokušaju da nađe svoju mamu (Nela Mihajlović) i oca (Bane Zeremski), Dori će potražiti pomoć od tri najintrigantnija stanovnika Pomorskog instituta: Henka (Predrag Ejdus), svadljive hobotnice koja često beži zaposlenima; Bejlija (Srđan Timarov), beluga kita koji je ubeđen da su mu veštine eholokacije u kvaru; i Nade (Jelena Trkulja), kratkovide kit ajkule. Dok se vešto budu kretali kroz zamršene unutrašnje radnje Pomorskog instituta, Dori i njeni drugari će otkriti čari svojih mana, drugarstva i porodice.

Povezana vest:  Indijana Džouns najbolji filmski lik svih vremena

Od 16. juna „U POTRAZI ZA DORI“ stiže i na redovne repertoare bioskopa Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Roda, Fontana, Arena (Novi Sad), Cineplexx Kragujevac Plaza, CineStar Pančevo, CineStar Zrenjanin, Vilin Grad (Niš), Kupina Film (Niš), Kvart (Kraljevo), Eurocinema (Subotica), Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), Art (Užice), Leskovački kulturni centar, Kulturni centar (Jagodina), LM (Šabac), Dom kulture (Pirot), Cadmus Cineplex (Budva), Cineplexx Mne Delta City (Podgorica), kao i u odabranim gradovima Srbije putem Mobilne 3D opreme.

Povezana vest:  Pit: Podizanje dece teško kao i snimanje akcionih scena