Ove zime sukob vampira i vukodlaka dovešće svet na samu ivicu postojanja u „Krvavim ratovima“ – petom nastavku mega-popularnog filmskog serijala „Podzemni svet“! Superseksi Kejt Bekinsejl vraća se ulozi Selene – njenog omiljenog filmskog lika koji ju je proslavio širom sveta. Po prvi put je nastavak filmske sage režirala rediteljka Ana Forster. Spektakl sa vampirima i vukodlacima u domaće bioskope stiže od 8. decembra!

Povezana vest:  Izašao prvi trejler za film Sluga 2

U ostvarenju „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ vukodlaci pod vođstvom moćnog Mariusa su moćniji nego ikada pre, a vampiri se nalaze na ivici izumiranja. Proterana iz vampirskog plemena, Selena (Kejt Bekinsejl) udružuje snage sa novom i moćnom ekipom – misterioznim nordijskim vampirima. Kako je vremena sve manje, upravo će ona morati da odluči da li želi da se bori za stare ili nove saveznike.

Povezana vest:  „Prometej 3D“ strani film sa najboljim bioskopskim startom ove godine

Fanovima uspešne franšize „Podzemni svet“ pažnju će sigurno da privuku i britanski glumac Tobias Menzes (Outlander, Rome) kao novi vukodlački vođa, Lara Pulver (Sherlock) kao neustrašiva vampirica i Čarls Dens (Game of Thrones) kao vampir Tomas. Film „Podzemni svet: Krvavi ratovi“ snimam je tokom deset nedelja u Pragu u Republici Češkoj.

„Podzemni svet“ je filmska franšiza koja je pokrenuta 2003. godine. Do danas su snimljena četiri filma koja su na svetskim biokopskim blagajnama zaradila skoro 500 miliona dolara.

Povezana vest:  Meril Strip kao Margaret Tačer