Morgan Freeman uskoro postaje otac?

morgan_freemanHolivudski glumac Morgan Freeman koji ima 72 godine još uvek je u vezi sa 27-godišnjom unukom svoje supruge iz prvog braka, a po svemu sudeći, planiraju i dete. 
Nakon što je izbio skandal jer je Morgan Freeman u vezi s unukom svoje prve supruge Jaeanette Adair Bradshow, E’Denom Hines, njih su se dvoje razišli. Potom je Freeman započeo brakorazvodnu parnicu sa svojom drugom suprugom Myrnom, a kako tvrdi National Enquirer, navodno je upravo njegova tajna veza s E’Denom uzrok raspada njegovog drugog braka. Ali, iako je reč o šokantnom skandalu, mada Morgan nije u krvnom srodstvu s E’Denom, pravi skandal upravo počinje. 
Njih dvoje su u jedom trenutku odlučili da se udalje jedan od drugoga i viđaju druge partnere, ali izgleda da su potajno ipak bili zajedno. Štaviše, po pisanju National Enquirera, planiraju dete. Navodno ga je ona nagovorila na dete, što je on prihvatio čim završi brakorazvodna parnica s Myrnom teška 120 miliona dolara te se oženi E’Denom. Freeman se našao u bezizlaznoj situaciji koju diktira E’Dena jer se boji da, odbije li njenu želju da postane gospođa Freeman i rodi mu dete, ne izbrblja sve medijima o njihovoj šokantnoj vezi.

Povezana vest:  Sedam debitantskih filmova u selekciji Paralele i sudari 19. Festivala evropskog filma Palić