red_riding_hood_poster01Nova, drugačija Crvenkapa stiže u bioskope 2011

 

 

Posle Twilight sage filmsku industriju su preplavili romantični filmovi i serije o vampirima – pa je filmašima nije preostalo ništa drugo nego da se preorjentišu na ‘vučje romanse’! Ketrin Hardvik (Catherine Hardwicke), poznata kao rediteljka prvog, izvornog ‘Sumraka’, snimila je darkersku verziju ‘Crvenkape’ (‘Red Riding Hood’) u kojoj je vuk pravi slatkiš. Jedan od producenta filma je Leonadro Di Kaprio (Leonardo DiCaprio), a iya celo proojekta stoji Warner Bros.

Povezana vest:  Oskarovci na martovskom repertoaru bioskopa u Srbiji

U glavnoj ulozi je mlada zvezda Amanda Sajfrid (Seyfried) koja tumači predivnu Valerie koja je rastrgana između dva muškarca. Voli mladog Petera, ali su njeni roditelji dogovorili brak s bogatim Henryjem. Istovremeno, vukodlak napada njihovo selo i ubija Valerienu sestru. Seljaci dovode lovca na vukodlake, oca Solomona koji ih upozorava da bi čovek-vuk mogao da bude neto iz sela. Vukodlak sve i više napada, a Valerie počinje da sumnja da je reč o osobi koju voli, pa joj preti sve veća opasnost…

Povezana vest:  Hju Džekmen i Ališa Silverston u komediji

Sudeći prema traileru, ova Crvenkapa ne živi u celibatu, što znači da će sigurno biti scena koje nisu za malu decu. Osim sa ‘Sumrakom’, neki već upoređuju film i sa serijom „True Blood“, ali verovatno će biti izbačene sve eksplicitnije scene, tako da ‘Crvenkapu’ mogu da gledaju i mlađi gledaoci. Od slavnih glumaca nastupaju još i Geri (Gary) Oldman, Virdžinija (Virginia) Madsen, Lukas Has (Haas), te Julie Christie u ulozi Bake. Premijera filma očekuje se u martu 2011.

Povezana vest:  Benisio del Toro kao negativac u "Zvezdanim stazama 2"

Delić onog što vas očekuje u filmu možete da pogledate OVDE!