Nova domaća komedija „Taksi bluz“, koja je od početka prikazivanja izazvala ogromno interesovanje publike, za četiri dana zabeležila je 50.000 gledalaca širom Srbije, što je ujedno i pokazatelj da posle „Južnog vetra“ imamo još jedan hit film u bioskopima.

U ovoj uzbudljivoj, romantičnoj komediji gledaoci prate dogodovštine glavnog junaka, simpatičnog, nesnađenog, dramaturga koji godinama radi kao taksista.

Povezana vest:  Premijera filma „Najmračniji sat 3D“ 28. decembra u bioskopu „Cineplexx“

Njegove avanture pratićemo tokom jedne urnebesne noći, kada se naizgled normalan radni dan na njegovom poslu pretvara u haos, jer se u taksi vozilo ušunja mali Damir koji je pobegao iz doma za nezbrinutu decu i koji je u potrazi za ocem.

Njihova vožnja pretvoriće se u gomilu suludih situacija u kojima će učestvovati mnoštvo likova koje će prodefilovati kroz taksi.

Povezana vest:  Šon Pen u ulozi kultnog surfera

Glavne uloge u uvoj urnebesnoj priči, pored Andrije Miloševića, tumače Milena Predić, Todor Jovanović, Aleksandra Tomić, Nikola Đuričko, Sergej Trifunović, Boris Milivojević, Boris Komnenić, Nikola Pejaković, Miloš Samolov, Aleksandar Meda Jovanović i drugi.

Reditelj filma je Miroslav Stamatov, scenaristi su Marko Backović i Marko Jocić, koji je ujedno, uz Andriju Miloševića, i producent filma.

Povezana vest:  Žerar Depardije kao Dominik Stros-Kan

Film su producirale Viktorija film i Klan Production, a distributer filma je Art Vista.