Montevideo, Bog te video„MONTEVIDEO, BOG TE VIDEO“ na otvaranju bioskopa ARENA CINEPLEX

 

 

Svečano otvaranje bioskopa „Arena Cineplex“ u Novom Sadu dogodiće se u sredu, 29. decembra, u 20 časova, kada će pred novosadskom publikom premijerno biti prikazan ifilm „Montevideo, Bog te video“, u režiji Dragana Bjelogrlića.

Arena Cineplex renovirana je tokom 2010. godine u skladu sa najnovijim svetskim standardima. Poseduje šest vrhunski opremljenih sala ukupnog kapaciteta od skoro 1000 mesta. Sve sale su opremljene projekcionom tehnikom poslednje generacije, luksuznim sedištima kao i sistemima za klimatizaciju. Novi Sad je dobio i prvu salu u Vojvodini sa 3D Dolby Digital tehnologijom koja omogućava vrhunski doživljaj 3D fimova.

Povezana vest:  Prvi Valter fest filmski festival u Mladenovcu

Na repertoaru Arene Cineplex svakodnevno će biti preko petnaestak različitih filmova, koji će se prikazivati u skoro četrdeset projekcija tokom čitavog dana, sedam dana u nedelji.

Premijerom domaćeg bioskopskog hita, filmom „Montevideo, Bog te video“,  biće ozvaničen početak rada bioskopa Arena Cineplex, na koji se sa nestrpljenjem čekalo u  Novom Sadu i u Vojvodini.

Film koji govori o fudbalskim junacima iz 1930-te godine je sniman u produkciji kuće Intermedia Network. Režija je poverena Draganu Bjelogrliću, a scenario za film je pisao Srđan Dragojević uz asistenciju Ranka Božića. Scenario je rađen po motivima knjige „Montevideo, Bog te video“ našeg poznatog sportskog novinara Vladimira Stankovića.

Povezana vest:  Šarmantna i topla romantična komedija ‚‚Džulijet’’ uskoro u bioskopima

Pored afirmisanih glumačkih imena kao što su Vojin Ćetković, Nikola Đuričko, Milutin Karadžić i ostali, film u prvi plan ističe nova, mlada lica domaćeg glumišta.

Među onima koji tumače glavne uloge su Miloš Biković, Petar Strugar, Nina Janković, Danina Jeftić, Viktor Savić i drugi.

Otvaranju Arena Cineplexa će u društvu mnogobrojnih zvanica prisustvovati autori i protagonisti ovog filmskog ostvarenja.

Povezana vest:  Iz Marvelovog filmskog univerzuma dolaze novi bioskopski spektakli